lauantai 10. heinäkuuta 2010

2 Water Lily Lake

Bongasin jo viime kesänä Herbinalta mökkikäyttöön soveltuvia biohajoavia päivittäiskosmetiikkatuotteita ja nyt pääsin niitä vihdoin kokeilemaan. Kyseiseen sarjaan kuuluu täysin luontoon hajoavat shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli. Näillä voi pestä surutta hiukset vaikka suoraan järvessä vahingoittamatta lähivesiä! Muutaman kerran tällä viikolla olenkin niin tehnyt, saunan lämmittäminen kun ei tule kysymykseenkään näillä helteillä! Tuotteiden valmistuksessa on käytetty luomulummetta ja luomuruusua, eivätkä ne sisällä silikonia. Itse tykkään aineiden raikkaasta tuoksusta, mutta hoitoaine ja shampoo eivät olleet parhaita mahdollisia omalle rasvoittuvalle mutta kuivalle hiuslaadulleni, tosin ihan kelpokamaa käytettäväksi 'erämökillämme'.



Sulhaseni kesäloma alkoi tämän viikon alussa ja lähdimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna käymään isovanhempieni saarella Suur-Saimaalla. Askeettinen, minulle hyvin rakas kesäpaikka, jossa olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät, sijaitsee Etelä-Karjalassa kaukana kaikesta sivistyksestä. Lähimpään kioskikauppaan on lähes 40 km matka! Täällä kaupunkilaistyttö tuntee olevansa oikeasti  luonnon armoilla. :)

Bikinin yläosa: Finnwear (vintage) / Shortsit: Hollister

Koko vierailumme ajan lämpömittari on hiponut kolmeakymmentä aamusta iltamyöhään, parhaimmillaan varjossa on ollut jopa kolmekymmentäkaksi astetta, ja vesimittarikin näyttää laiturin kupeessa 25C! Alan muuttua oikeaksi vesipedoksi, vaikkei edes uiminen tunnu enää paljon vilvoittavan! 

"Ah, summer, what power you have to make us suffer and like it." ~Russel Baker

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas kerran! Näyttää upealta teidän mökki-lomailut :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maija taas ihanasta kommentista! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)