maanantai 12. heinäkuuta 2010

3 Summer Road Trip

Uusi viikko, uudet kujeet. Seuraavat puolitoista viikkoa vietämme lomaa autoillen. Löysin onneksi Suomalaisen kirjakaupan alesta aivan uskomattoman hyvän kirjan kesäreissuamme varten. Automatkailijan Suomi -kirjasta löytyy suurin osa nähtävyyksistä ja majoittumiskohteista valtakuntamme pääteiden varsilta. Pienenä perfektionistina merkkasin kirjaan kaikki paikkakunnat, joiden ohi olemme ajamassa. Viime vuonna teimme autoreissun saariston rengastien kautta Ahvenanmaalle ja tänä vuonna on vuorossa matka Suomen halki Lappiin ja Norjaan. Onneksi viime viikolla tuli hankittua rusketus Saimaalla, niin tällä viikolla voi keskittyä reissaamiseen! :)

Hattu: Brixton

Toppi: Hollister / Shortsit: Gap / Purkkarit: Sebago / Käsilaukku: Marc O'Polo
Matkalaukku: Samsonite

Neiti Kartanlukija

Seuraavan parin viikon aikana on siis luvassa matkapostauksia napapiirin pohjoispuolelta, kunhan vain maltan koneelle reissun pyörteessä. Eikä verkkoakaan taida olla saatavilla kaikkialla, vaikka meillä onkin matkassa mukana kolme erilaista nettitikkua. ;)

"It's the journey, not the destination."

3 kommenttia:

 1. Mä olen ollut alkukesän vähän napapiirin eteläpuolella ja ainakin kesäkuu siellä oli kylmä, hui. En osannut varautua siihen laisinkaan.

  Mekin teemme tänän kesänä vain kotimaanmatkoja. Suomessa on niin paljon näkemätöntä ja kokematonta, kun alkaa oikein miettimään. Ja aivan erilaisia paikkoja ja maastoja, jos vertaa Lappia tai Ahvenanmaata tai edes länsirannikkoa ja itä-Suomea.

  Hyvää automatkaa teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa :) kuulostaa aika ihanalta nyt kun jopa siellä pohjoisessa on lämmin!

  VastaaPoista
 3. Little M: Kyllä pohjoisessa oli selvästi kylmempi kuin etelän helteissä, muttei onneksi ihan lunta satanut.

  Kotimaanmatkailu kesällä kyllä pyyhkii mennen tullen ulkomaanmatkat etelään (jos siis on hyvät ilmat). Suomessa on loppupeleissä niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää.

  Noora: Kiitos! Matka onnistui tosi kivasti vaikka ilmat hiukan viileitä olivat. :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)