sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

2 Magic in a Midsummer Night

Juhannusviikonloppu sujui mukavissa merkeissä ja jatkuu osaltani yhä aina huomisamuun saakka, jolloin suuntaamme takaisin Helsinkiin ja kotiin. Vietimme juhannusta Raaseporin saaristossa sijaitsevalla mökillämme vanhempieni ja pikkuveljeni sekä hänen suloisen seuralaisensa kanssa.


Brunssi 'oman' mökkimme kuistilla.

Juhannusvieraitakin meillä kävi. Puusta putosi -melkein äitini viinilasiin- jokin iso siivekäs, joka jäi seuraksemme keskelle puutarhapöytää. Myös eräs nuori peuraeläin vieraili pihapiirissämme muutamaan otteeseen juhannuksen aikana. Kaveri oli yllättävän kesy, melkein kuin se olisi halunnut osallistua rientoihimme. Löysimme metsästämme myös runsain määrin kauniita maariankämmeköitä. Aikaisemmin näitä orkidean sukuisia kukkia maillamme kasvoi vain muutama yksilö, mutta viime vuosina ne ovat iloksemme innostuneet leviämään.

Yöperhonen?

Valkohäntäpeura

Maariankämmekkä

Juhannusviikonloppuna tuli vaihteeksi täytettyä maha kaikenlaisilla herkuilla. Onneksi sateet väistyivät ja pääsimme grillaamaan, sekä mikä parasta - aterioimaan ulkoterassilla meren äärellä. Pääsimme myös veneilemään ensimmäistä kertaa tänä vuonna, voi sitä ihanuutta!


Pikkuveljen avec nautti veneilystä.

“There's a bit of magic in everything, and some loss to even things out.”

2 kommenttia:

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)