torstai 24. kesäkuuta 2010

2 Kemp's Ridely, Hawksbill & Flatback Are in Trouble

Eilen Narinkkatorilla järjestettiin 'Pidetään huolta meristämme' -tapahtuma merikilpikonnien suojeluviikkojen päätteeksi. Paikalle oli tuotu mm. 1000 pientä kipsistä valettua merikilpikonnaa, jotka kuvastivat poikasmäärää joka tarvitaan, että edes yksi kilpikonna selviää lisääntymisikäiseksi.

Kipsikonna

Kilpikonnat, varsinkin merikilpikonnat ovat yksiä lempieläimiäni, minkä takia tämä aihe on varsin lähellä sydäntäni. Olen niin kateellinen ystävättärelleni Adalminalle, joka pääsi keväällä Borneossa lomaillessaan osallistumaan merikilpikonnien suojelutyöhön paikallisessa suojelukeskuksessa! (Linkki

Hopeariipus: The Florida Aquarium

Merikilpikonnien suojelua voi tukea suoraan mm. WWF:n kansainvälisten sivujen kautta. Pienempien rahalahjoitusten ($25-250) lisäksi on myös mahdollisuus vaikuttaa suojelutyöhön konkreettisemmin vaikkapa hankkimalla kilpikonnille pesimisrannan ($10 000) tai sponsoroida yhden merikilpikonnan satelliittipaikannusta, jolloin saa myös nimetä kyseisen yksilön ($5000). Puolison tai ystävän nimellä varustettu kilpikonna voisi olla hauska ja uniikki lahjaidea henkilölle jolla on jo kaikkea.

Toppi: H&M, Save The Oceans -kampanja / Pehmokonna: Atlantis Paradise Island, Bahamas 

"If there is magic on this planet, it is contained in water." - Loren Eisley

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että käsittelet tärkeitä aiheita tällä :D Postauksen kuvat on tosi ihania!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maija kivasta kommentista! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)