torstai 22. huhtikuuta 2010

4 Fruity Wedding Planning

Ihana ystävättäreni Adalmina tuli tänään luokseni kylään. Siitä onkin jo tovi kun toisemme viimeksi nähtiin, sen verran kiireitä on ollut puolin ja toisin. Lounashetkellämme juoruilun ja kuulumisten vaihdon lisäksi ohjelmassa oli tulevien häideni suunnittelua ja yleistä häähumusta fiilistelyä vastakihlautuneen ystävättäreni kanssa. Alta vuosi enää omiin häihini, enkä ole saanut käytännössä vielä mitään aikaiseksi, alkaa jo paniikki iskeä. Onneksi A:lla oli tosi hyviä somistusideoita häidemme teemaan sopien, suuri kiitos siitä hänelle! :)
  



Koska treffasimme lounasaikaan, kuului pieni naposteltava asiaan. Teimme tuoreista hedelmistä ja leipäjuustosta salaatin ja jälkiruoaksi söimme mansikkajäätelöä ja marjoja - puutarhavadelmia ja karhunvattuja, nami! Marjojen mausta tuli ihan kesä ja puutarha mieleen. Aikaisesta ajankohdasta johtuen viinilaseista löytyi ihan vettä, vaikka kyllä skumppakin olisi maistunut... :) Ehkä seuraavalla kerralla voimmekin pitää hääjuomien maisteluillan! ;)



"True friends are always together in spirit."  ~ Lucy Maud Montgomery

4 kommenttia:

  1. Joo todellakin voitaisiin seuraavaksi maistella hääjuomia! Harmi kun suomessa myydään vain ihan muutamaa merkkiä pikkupulloissa...

    VastaaPoista
  2. Joo, kurjaa kun pikkupulloja on niin vähän eri merkeiltä tarjolla... Saisikohan Alkosta jotain testereitä? ;)

    VastaaPoista
  3. Hihii, hääjuomamaistelut kuullostaa toooosi kivoilta! Ja ihania herkkuja teillä tosiaan ollut.

    VastaaPoista
  4. Alma: Eikö kuulostakkin! Löytyisipä vain tarpeeksi erilaisia PIENIÄ pulloja joita maistella, tai sitten pitää mennä johonkin viinibaariin. Muuten voi tulla liian kivaa, hih ;)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)