sunnuntai 1. syyskuuta 2013

6 Tuparit

Huh, juhlat on nyt juhlittu ja jäljet siivottu!Meidän tuparit onnistuivat lopulta aivan loistavasti, vaikka kiire pääsi taas kerran yllättämään ja valmistelut jäivät aivan viime tippaan. Kuviakaan en oikein saanut otettua, nämä keittiösaarrekkeen tarjoiluista otetut kuvat jäivät ainoiksi kuviksi mitä illan aikana ehdin napsia. Vaikka juhlien suunnittelu ja järjestäminen on ihan huippukivaa, on mielestäni vieraana oleminen vielä sitäkin mukavampaa!

6 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia, itse mietin jo nyt tupareitamme vaikka muutto on vasta maaliskuussa uuteen ja tuparit ajankohtaiset varmaan ensi vuoden elo-syyskuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä aloittaa suunnittelu ajoissa, itsekkin olisi pitänyt niin tehdä, nyt ehti lähes paniikki iskeä! :)

   Poista
 2. Kaunis kattaus ja ihanan valoisia kuvia! Katseeni kiinnittyi erityisesti noihin vesipulloihin, mistäköhän ne on hankittu? Minulta kun sattuu löytymään juuri tuon sävyisiä laseja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :) Vesipullot on ihan Ikeasta, edelleen valikoimissa joskin tuo turkoosi suosittu väri, usein loppuunmyyty.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Juhlissa usein kyllä kuvien otto vaan jää, kun meno tempaisee mukaan. No mutta toisaltaa se ehkä kuuluu asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, valokuvaus unohtuu niin helposti kun on hyvä meininki, valitettavasi. :)

   Poista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)