keskiviikko 15. toukokuuta 2013

6 Asukuva(yritys)

Hei, tämä on nyt ensimmäinen kunnon asukuvapostaukseni ikinä!Takki: BCBGMAXAZRIA , Laukku: Alviero Martini 1ª / Saappaat: Lacoste / Paita: Henry Lloyd / Housut: Pieces / 
Huivi: Sand 

Postausta tehdessä tulin siihen tulokseen että muotibloggaajaa minusta ei kyllä saa tekemälläkään. En nyt varsinaisesti muutenkaan seuraa hirveästi muotia tai uusinpia trendejä, mutta huomasin että omakuvien ottaminen on ihan älyttömän vaikeaa. Jo kameran asettelu ja itselaukaisimen käyttö on hiukan hankalaa,  poseeraamisesta puhumattakaan. Mies kun ei jostain syystä suostu toimimaan henkilökohtaisena paparazzinani, pöh. Ja sitähän tuntee itsensä ihan idiootiksi poseeratessaan kuvaajattomalle kameralle! No tässä se nyt kuitenkin on, päivän asu.

6 kommenttia:

 1. Thanks Celina! Ehkä se harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa... :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvät on kuule ekoiksi kuviksi:) muistan kun itse aloitin, niin tuntui todella idioottimaiselta poseerata keskellä katua kaikkien tuijottaessa. Mutta hiljaa hyvä tulee:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida. Kävin kurkkamassa blogiasi, sinulla jos kenellä on asukuvaus hanskassa! :)

   Poista
 3. Hyvä hyvä, siitä se lähtee! ;) Tiedän miltä tuntuu ottaa itse kuvia, hahaa :) Mutta kaikkeen tottuu, joten anna palaa vaan!
  xx J

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)