perjantai 11. maaliskuuta 2011

2 Roses and Massage

Arkipäivän ihmeitä: Viime vuoden tapaan sulhaseni muisti tänäkin vuonna onnitella naistenpäivän johdosta. Sain kauniin kimpun ruusuja ja lahjakortin hierontaan (en kai ole ollut lähiaikoina liian kireä?). En voi muuta kuin ihmetellä tätä, hän on nimittäin juuri sitä miestyppiä joka hakee syntymäpäivä- ja joululahjat vasta viimeisenä mahdollisena hetkenä juuri ennen kauppojen sulkeutumista. Ja jo isältäni olen oppinut pikkutyttönä että miesten juhlapäivämuistiin ei kannata välttämättä luottaa. 


No, tähän olikin niin sanotusti koira haudattuna - huomasin nimittäin lahjakortin alakulmassa päiväyksen 24.12. Selitys oli, että herra oli päättänyt viime vuonna joululahjaostosten ohessa - kun kerran kaupungille oli joutunut -  hommata samalla muutamia lahjoja myös varastoon pahan päivän varalle. Nyt jäikin sitten kovasti mietityttämää, että onkohan tuonne yöpöydän laatikkoon kätketty vielä muitakin aarteita. Ensi viikolla on  nimittäin kihlajaispäivämme. En kurki, en kurki...


"If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning." ~Aristotele Onassis

2 kommenttia:

  1. Hih, viisas mies sulla! Sain itse synttärilahjaksi laukun jonka poikaystäväni oli ostanut liikematkaltaan kolmea kuukautta aiemmin. Suuri paperikassi oli tuurilla pysynyt piilossa varastossamme... Näin jälkeenpäin mietinkin kun hän haki aina kiltisti matkalaukut varastosta ennen kuin olin ehtinyt edes pyytää sitä, eipä tullut minulle asiaa sinne siis tuona aikana!
    Ihanan ajattelevaisia miehiä! :)

    VastaaPoista
  2. Oih, kuulostaa ihanalta. Kyllä ne miehetkin joskus osaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)