torstai 23. joulukuuta 2010

2 Santa's Little Helper

Kuusi on vihdoin koristeltu ja lahjat aseteltu sen juurelle, huh mikä kasa niitä taas onkaan! Muutamasta paketista bongasin nimeni, olen siis tainnut olla kiltti. :) Toivottavasti lahjaksi ei tule hirveää määrää suklaata, ainakaan kilokaupalla niin kuin viime vuonna! Itse halusin tänä jouluna antaa jotain hiukan ekologisempaa ja erikoisempaa perinteisten konvehtirasioiden sijaan. Kasasin kaikille sukulaisille pienet herkkupaketit, joihin hankin pääosin kotimaisten pientuottajien huippuraaka-aineista valmistettua luomu- ja  lähiruokatuotteita. Kaikkia lahjoja en tässä viitsi esitellä koska ainakin muutama lahjansaaja sattuu lukemaan blogiani... ;)

Pikkuveljelle Fazerin marsipaanipossu ja äidille Kili-Marjan Kuttulan kili-fudgeja, KontioMehun herukanlehtijuomaa sekä Luomutila Ollin tyrni-marmeladeja.

Vitsikkäälle kummisedälle käsintehtyä maitosuklaata Petäjävedeltä ja mummille hänen lempimakeisia - Fazerin Kiss Kiss-karamelleja. 

Anoppilaan lähti Luontokaupan Rooibos-luomuteetä, Luomutila Ollin alkoholitonta glögiä sekä käsintehtyä valkosuklaata Petäjävedeltä.

Fazerin tuotteita lukuunottamatta hankin kaikki tuotteet lasipalatsin Eat&Joy Maatilatorilta

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

"I trust Christmas brings to you its traditional mix of good food and violent stomach cramps." ~Ebenezer Blackadder in 'Blackadder's Christmas Carol'

2 kommenttia:

 1. Herkullisia ja ihanan ekologisia lahjoja olet valinnut! :) Tunnelmallisia talvihetkiä ja onnellista Uutta Vuotta sinulle! Lämpimin terveisin, Pähkinä

  PS. Blogini ei ole päivittynyt blogilistoilla sivupalkeissa yli kuukauteen, vaikka olen tehnyt useita postauksia. Blogger väittää, ettei blogini URL ole käytössä, vaikka URL ja blogi sinänsä toimivat moitteettomasti. Yritän selvittää pikimmiten miten ongelma on korjattavissa 8)

  PPS. Edellisestä ongelmasta johtuen tulin kertomaan näin manuaalisesti, että blogissani on meneillään arvonta ja palkintona on sisustuskirja ;)

  http://livinghygge.blogspot.com/2010/12/tupaantuliaisarvonnassa-sisustuskirja.html

  VastaaPoista
 2. Heips Pähkinä! Kiitos samoin, oikein hyvää Uutta Vuotta ja hyöhäiset joulun terveiset! Olenkin ihmetellyt tuota ongelmaa blogisi julkaisun suhteen, toivittavasti vika korjaantuu pian! :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)