maanantai 1. marraskuuta 2010

4 Energy Shots

Jes, flunssa alkaa vihdoin hellittää ja olo on jo aika normaali. Huomenna pääseekin taas pitkästä aikaa arkiaskareiden pariin. Tämä kotona makaaminen hiukan jo kyllästyttääkin, varsinkin nyt kun sain hetki sitten päätettyä kolme päivää kestäneen Gossip Girl 2 -maratonin, huh. Pakko varmaan tilata kolmas tuotantokausi, olen taas aivan koukussa sarjaan!Olen muuten juonut nyt kipeänä ollessani joka päivä muutaman senttilitran kylmäpuristettua tyrnitäysmehua, jos se vaikka hiukan edistäisi tervehtymistä. Olen myös aamuisin ripotellut yogurtin päälle muutaman tyrnimarjan pakasteesta. Onneksi keräsimme äitini kanssa lokakuun alussa talteen isot rasialliset tyrnejä mökillämme kasvavista pensaista. Tyrnimarjojen sanotaan olevan erittäin terveellisiä, vaikka ovatkin aika kirpeän makuisia. Tyrnit sisältävät 8 eri vitamiinia ja runsaasti flavonoideja, biotiinia, foolihappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita. C-vitamiinia tyrnissä on keskimäärin 10 x enemmän kuin appelsiinissa. Todellinen supermarja!


“The energy of the mind is the essence of life.” ~Aristotle

4 kommenttia:

 1. Moikka B! Huomasin, että täältä tulee edelleen jonkin verran liikennettä vanhaan blogiosoitteeseeni ja tulin vilkaisemaan tilannetta :) Huomasin, että suosikkilistassasi on edelleen blogini osoitteella livinghygge.wordpress.com. Vaihdoin jokin aika sitten Bloggeriin, joten kannattaa vaihtaa tuo osoite uudempaan: livinghygge.blogspot.com. Tervetuloa uuteen osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun huomautit. Päivitän osoitteen saman tien :)

  VastaaPoista
 3. Oi mahtavaa että oot päässyt keräämään tyrnejä itse, ihanaa! Muistan että lapsena joskus keräsin mutta sen jälkeen en ole törmännyt tyrnipensaisiin missään...Ovat vielä aika kalliita kaupasta ostettuna, joten luksusta poimia omista pensaista. :)

  VastaaPoista
 4. Olen superruokien peraan, en vain siksi etta ne ovat trendikkaita nykyyan, mutta olen kotoisin landelta ja olen ikani syonyt vain orgaanista safkaa. Kun muutin Lontooseen 19-vuotiaana ihmettelin, etta miksi naa perunat maistuu ihan kumilta..

  Taytyy tsekata tyrnimehu, sita en ole aiemmin kokeillutkaan.

  xx

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)