lauantai 14. elokuuta 2010

6 Charm Club

Minulla oli kesän aikana nimipäivät, joita olemme perheen keskuudessa juhlineet kakkukahveilla ja vaatimattomilla lahjoilla aina siitä saakka kun olin pieni tyttö. Olen opettanut tavan myös sulhaselleni (paitsi sen että lahjojen kuuluu olla vaatimattomia ;). Saan häneltä usein lahjaksi koruja, niin myös tällä kertaa.  

Lahjapaketista löytyi aivan uskomattoman suloiset Thomas Sabon riipukset ja hopeinen DFJ'n kaulaketju. Olen aivan ihastunut uuteen koruuni ja olenkin käyttänyt sitä lähes päivittäin. Riipukset varsinkin olivat aivan nappivalinta minulle!Lahjakassissa tuli mukana Thomas Sabon Charm Club -esite, jota olen iltaisin selaillut joululahjoja ja tulevia kissanristiäisiä silmällä pitäen, hihi! Saamani riipukset olivat ensimmäiset koruni Sabolta. En ole aiemmin ehtinyt merkistä innostua, vaikkakin olen kyllä muutaman kerran vilkuillut Stockmannilla heidän valikoimaansa. 

Riipukset: Thomas Sabo (Lucy Charm / Cookie) / Kaulaketju: DFJ 

"Not on one strand are all life's jewels strung." ~William Morris 

6 kommenttia:

 1. Thomas Sabol on mahtavan hienoja koruja!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavat riipukset! Kaunista ja tyttömäistä! Ja thomas sabon korurasiat ovat mustavalkoisessa asussaan niin kauniita (sopisivat hyvin vaatehuoneeseeni, hih)!

  VastaaPoista
 3. Ihanat korut! Meidän perheessäkin on tapana juhlia pienin paketein ja kakkukahvein nimppareita. Kivaa piristystä arjen keskelle :)

  VastaaPoista
 4. Onnea nimpparisankareille (myöhässä) ja tosi hienon lahjan olet saanut! Meilläkin on perheessä aina juhlittu nimipäiviä ja annettu lahjoja. Ja itsekin olen kesänimipäiväsankari.:)

  VastaaPoista
 5. Olen itsekin selannut esitettä ja tykkään kovasti kun keräiltävät korut ovat jotenkin hempeän tyttömäisiä ja samalla tyylikkäitä. :) Nämä ovat mielestäni kauniimpia kuin Nominationin korut vaikka itsekin sellaisen omistan.

  VastaaPoista
 6. Ville Niskanen: Jep, ja "miesten mallistokin" on vakuuttava. :)

  Adalmina: Kiitos ihana! Mietin noista rasioista ihan samaa ;)

  Hanna: Kiitti! Nimpparit on tosiaan kivoja pieniä irti arjesta hetkiä ilman stressiä (toisin kun ehkä synttärijuhlien suhteen);)

  Alma: Kiitos onnittelusta ja kesän nimpparionnittelut myös sinne! :)

  Maija: Sabon korut ovat tehty kyllä syötävän suloisiksi! Nomination korut on kauniita, mutta ehkä arkisempia kuin Sabon (bling bling ;)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)