maanantai 7. kesäkuuta 2010

3 Fruit Bag

Käväisimme viikonloppuna mökillämme ja poikkesimme samalla paikallisessa ruokakaupassa. Vihannesosastolta bongasin ekohedelmäpussin, jollaista olen jo pitkään haeskellut. Siinä oli toimiva sulkemissysteemi, sen pintaan tarttuivat hyvin myös hintatarrat jotka oli myös helppo repäistä kotona pois. Kaiken lisäksi polyesterpussi oli Punaisen Ristin tuote, eli samalla pääsi harjoittamaan myös hyväntekeväisyyttä. :)


“A fruit is a vegetable with looks and money. Plus, if you let fruit rot, it turns into wine, something Brussels sprouts never do.” ~ P. J. O'Rourke

3 kommenttia:

 1. Kiva pussi pienille ostoksille:) Mun viikottaiset 10 greippiä ei kyllä taitaisi mahtua...muiden hedelmien ja vihanneksien lisäksi:)

  VastaaPoista
 2. Missä kaupassa tällainen oli? Tuolle olisi ainakin meillä käyttöä. Täytyypä pitää silmät auki seuraavalla kauppareissulla, jos meidänkin lähikaupasta löytyisi.

  VastaaPoista
 3. White Lily: Eikö olekkin kiva, ja oikeesti tosi kätevä! Kymmenen greipin ostoon suosittelen kunnollista (ja kestävää) kangaskassia, hih ;)

  Suvi: Pussin löysin paikallisesta Raaseporin kunnassa sijaitsevasta ruokakaupasta, joka ei siis ollut minkään ketjun(Alepa, Siwa ym.) liike. Punaisen Ristin nettikaupassa niitä näyttää olevan myynnissä kolmen kappaleen paketteina. :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)