tiistai 15. kesäkuuta 2010

3 Armchair 406

Sain aikoinana muuttaessani kotoa neljä artekin 406 -nojatuolia. Nykyiseen kaksioomme niistä mahtui vain yksi, muut ovat kellarissa odottamasa tulevaisuuden väljempiä neliöitä. 
  
kuva artek

Asuntoomme nippanappa mahtunut nojatuoli on makuuhuoneemme nurkassa. Eipä siinä juuri koskaan kukaan istu, ennemminkin se on hyvä paikka yöksi päiväpeitteelle ja koristetyynyille. Olen jo muutosta asti halunnut vaihdattaa tuolin mustat ja kuluneet satulavyöremmit valkoisiin, mutta en ole vieläkään saanut sitä aikaan. Musta tuntuu hiukan liian dominoivalta ja muutenkin sopimattomalta makuuhuoneemme valkoiseen ja ruskean sävyjen värimaailmaan. Jospa kesälomalla saisin tämänkin hoidettua..."Our time is so specialised that we have people who know more and more or less and less."  ~ Alvar Aalto

3 kommenttia:

 1. Ja jälleen kerran niin ajatonta tyylikkyyttä! :) Odottavatko muut tuolit jo malttamattomana käyttöön pääsyä?

  VastaaPoista
 2. Aika hauska juttu, sillä meilläkin on neljä Artekin tuolia, tosin ne on 65-sarjaa, mutta kuitenkin. Niitä nyt yritetään saada mahtumaan uuteen kotiin. Tuolit ovat poikaystäväni mummulasta, joten niillä on tunnearvoakin. Tällaiset tuolit on ihania ja kyllä ne varmasti joskus mahtuu teidän neliöihin kaikki neljä!

  VastaaPoista
 3. Adalmina: Kiitoksia! Joo, tuolit ehdottomasti hinkuu uusia neliöitä ja ulospääsyä tunkkaisesta kellarista! ;)

  Alma: Aika samanlainen tarina meidänkin tuoleilla. Alun perin vanhempani saivat ne ensimmäiseen asuntoonsa tuparilahjaksi isovanhemmiltani. Tuolit on ollu nyt ainakin 15 vuotta käyttämättöminä kellarissa, toivottavasti ne ei joudu odottamaan toista viittätoista... :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)