torstai 6. toukokuuta 2010

10 Where Next?

Kauhea matkakuume taas päällä! Meidän piti lähteä sulhaseni kanssa huhtikuussa Alpeille, mutta matka jäi toteuttamatta työkiireiden takia. Nyt sitten olisi sopivasti aikaa matkustaa viikoksi vaikka jonnekkin lämpimään ja hankkia pohjarusketukset kesää varten. Itseäni kiinnostaisi kovasti Milano-Garda-Venetsia -reissu, miltä kuulostaa? Garda-järvellä ja Venetsiassa olen käynyt joskus aikoinaan, mutta Milanossa en ole ikinä ollut. Ainoa asia mikä mietityttää on sää - onkohan Gardalla vielä hiukan liian viileää ja sateista tähän aikaan vuodesta..? 

Mallorca, 2008

Mallorca, 2008

Ajattelin tehdä jossain vaiheessa kuvapostaukset meidän muutamasta aiemmasta matkasta (mm. Azorit, Santorini, Florida/Bahama), kiinnostaisiko?

"The World is a book, and those who do not travel read only a page." ~ Saint Augustine

10 kommenttia:

 1. Milano-Venetsia-Garda kuulostaa ihanalta matkalta. Olen käynyt Venetsiassa pari kertaa ja muissa kerran. Garda järvelle haluaisin mennä taas, ihan kauniiden maisemien takia. Tähän aikaan ei ole kovin lämmintä, mutta toisaalta siellä otetaan aurinkoa uima-altailla. Syvässä järvessähän on aika kylmä vesi kesälläkin.
  Mallorcalla on käyty kahdesti. Azoreilla kerran, se on todella kaunis saari.

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana rusketus-/kesäkuva! Toivottavasti teille löytyy joku kiva kevätkohde. Itsekin laskeskelin päiviä omaan vuosilomaan ja Nykin reissuuun, niitä on vielä paaaljon jäljellä... :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa! Mullakin kova matkakuume ja sinun ruskettuneet sääret ei nyt yhtään auttanut asiaa! :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti kiinnostaa! Matkakuumetta täälläkin ja kesälomaan vielä niin pitkä aika.. Nopeestihan se kyllä menee päiviä laskiessa ;)

  VastaaPoista
 5. Oooh, Milano-Garda-Venetsia kuulostaa hyvältä ja jos Venetsiaan mielii, niin sinne kannattaa mennä ennen turistisesongin alkua. Kyllä mä uskon, että tuolla tarkenee ja tuskin sateetkaan kestävät päivää pidempään enää tähän aikaan vuodesta :)

  VastaaPoista
 6. Me käytiin Milano-Venetsia-reissu helmikuussa. Tämän hetken säästä en tiedä, silloin oli vielä aika koleaa ja Venetsia oli talvisten tulvien peitossa.

  Milanossa suuntaisin ehdottomasti La Rinascenten tavaratalon nuorten osastolle (Annex), jonne menee käytävät tavaratalon ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta ;) Ja jos järven rannalle kaipaa, niin Comoon on Milanosta vajaan tunnin junamatka..

  VastaaPoista
 7. Voi sun rusketusta, oon niin kateellinen sun geeneistä! :D Reissusuunnitelmat kuulostavat ihanilta! Varsinkin Garda ja Como-järven seutu on todella kaunista! <3 Garda ja Venetsia on kyllä sellaisia paikkoja et kannattaa ehdottomasti mennä ennen turre-kautta. Me oltiin venetsiassa heinäkuussa ja silloin oli jo ihan superkuuma, joten uskon että toukokuussa on jo hyvät kelit! Ja tottakai matkajutut kiinnostaa aina! :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa ihanalta :) Luulenpa että Gardalla voi vesi olla hieman kylmää, mutta eiköhän rannalla tarkene. Pariisissa oli jo viime viikolla 25 astetta joten uskon että sielläkin alkaa olla kevät jo pitkällä!
  Odotan innolla matkapostauksia menneistä reissuista ja tästä seuraavstakin...

  VastaaPoista
 9. Varmasti ihania paikkoja nuo suunnittelemanne :) Mä haluan myös päästä Italiaa kiertelemään. Mutta nyt se siirtyy...tulevaisuuteen :)
  Matkapostaukset kiinnostaa, joten laita tulemaan.

  VastaaPoista
 10. arleena: Muistelinkin että Gardalla taitaa olla aina suht viileä vesi, no tuskin se menoa haittaa, en muutenkaan ole mikään kova uimari. :) Olen ihan samaa mieltä, Azorit ovat uskomattoman kauniita saaria, tai ainakin pääsaari São Miguel jossa kävimme.

  Kersti: Kiitos! Katsotaan uskaltaako tässä alkaa matkoja varailemaan, kun tuo Islannin vuori vaan tupruttaa sitä tuhkaa! Voi vitsi, Nykin reissusta tulee varmasti mieletön, hyvää matkaa jo näin etukäteen!

  COCO: Kiva että kiinnostusta löytyy :) Muistelen noita ruskettuneita sääriä niin kaiholla... Onneksi ensi viikoksi luvattiin keväthelteitä, ehkä silloin voidaan aloittaa tämänvuotiset säärien rusketus operaatiot!

  Hanna: Mukava kuulla että kiinnostaa! Matkakuume on valitettavasti aika krooninen tauti, mutta onneksi kesä ja lomat tulee nopeasti!

  Noora: Muistelisin, että Gardan ilmasto on sellanen, että siellä sataa joka aamu, mutta päiväksi sitten selkenee. Venetsiassa olin viimeksi juuri sesonkina, ei ollut yhtään hyvä juttu! Italia ♥

  livinghygge: Kiitos shoppailuvinkeistä, ne tulee varmasti hyödynnettyä! ;) Olen kuullut Como-järvestä paljon hyvää, mutta Garda ehkä kätevämpi Venetsia-reissua silmällä pitäen. Toisaalta Gardalla olen jo käynyt, ehkä tällä kertaa voisi olla Comon vuoro...

  Adalmina: Kiitos, varsinkin tuona kesänä olin ihan huippuruskettunut! Olisi ihanaa, jos tällä kertaa saataisiin suunnitelmat vielä toteutettuakin! Ettekö Te muuten olleet Comolla ja Venetsiassa viime kesänä sen teidän eurooppa-reissun yhteydessä? Saat sitten antaa mulle hyviä shoppailu- ja ravintolavinkkejä :)

  Maija: Oho, oliko Pariisissa jo +25, ihanaa! Kiva, yritän saada niitä matkapostauksia aikaiseksi. :)

  Nina: Toivotaan että matkat toteutuu meidän molempien osalta joskus! Varsinkin Italia on niin ihana maa että sinne pitäisi päästä pian. :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)