keskiviikko 12. toukokuuta 2010

5 Sun, Sand & Snakes

Vietän taas vaihteeksi viikonlopun landella, tällä kertaa ainoastaan vanhempani seuranani. Alkaa pikkuhiljaa omatunto kolkuttaa, kun kaverit pyytävät terassille tai jätskille, ja olen aina mökillä. Mutta nyt kun luvattiin niin hienoja ilmoja, oli ihan pakko lähteä, huonosta omatunnosta huolimatta. Ja kyllä kannatti. Tyyni meri, auringonlasku ja +18 °C!


Korvasieni - myrkyllinen, mutta kuulemma myös herkullinen

Yök, yök, yök! Auringonpaisteessa on huonojakin puolia - nimittäin käärmeet, jotka luikertelevat koloistaan lämmittelemään. Tietysti törmäsin heti saavuttuamme yhteen, arvatkaa vaan meinasinko saada sydärin!? Ennen totaalista paniikkia ehdin toki näpsäistä kuvan todisteeksi. :) 

Kyy!!!

Aurinkolasit: Chanel

"Never wound a snake; kill it." ~Harriet Tubman

5 kommenttia:

 1. Mä rakastan mökkeilyä!!! Ihanaa kun olet jo päässyt aloittamaan kauden :) Mäkin aion tänä viikonloppuna mennä ja olla epäsosiaalinen.

  VastaaPoista
 2. Iiik, käärme! Ja sä vain tyynesti oot räpsäissyt kuvan siitä, hui! :D Mut ihana auringonpaiste, on näitä kelejä jo odotettukin! Ps. Seuraavana viikonloppuna et katoa mökille, mä vaadin! ;D

  VastaaPoista
 3. Oih, taidatte saada ihan mahtavat mökkeilykelit! Vaikka joskus on myös ihanaa olla mökillä, vaikka sataa ja ukkostaa. Siinäkin on jotain tunnelmallista :)

  Mä menen tekemään kesällä graduani kotipaikkakunnalleni ja epäilen vahvasti että liikenevä aika tulee vietettyä mökkeillen. Sitä kyllä odotan ja kaipaan kovasti!

  VastaaPoista
 4. Mekin nähtiin tänään kyy metsälenksulla. Olis vielä ollut kamerakin mukana, mutta siinä häslingissä en muistanut kuvaa räpsäistä.
  Meillä oli viisi koiraa mukana ja yritin sitä sitten hätyytellä siitä veks, heittelin käpyjä ja kiviä, mutta se ei menannut millää häippästä. Onneksi lopulta se luikerteli pois, ja ONNEKSI unohdettiin tapaus nopeasti, ettei mennyt koko lenksu pilalle..
  Täytyy kyllä aina tarkastaa tästä lähtien, että on ihan varmasti se kyypakkaus mukana.

  VastaaPoista
 5. Noora: Kannatan! Toivottavasti oli hauskat mökkeilyt, ainakin ilmat suosi.

  Adalmina: Hih, en mä kovin tyyni ollut, hyverventiloin ja otin kuvan ;) Ps. Lupaan olla lähtemättä ensi viikonloppuna mihinkään jumalan selän taakse, ainakaan ennen kuin ollaan käyty skumpalla tai jossain :)

  Little M: Oih, kuulostaa ihanalta kesältä ja gradun teolta! Mäkin toivon että ei tarvitsisi kesällä viettää kaupungissa enempää aikaa kuin mitä on pakko.

  Kaitaliina: Hui kauhistus, ja vielä noin monta koiraa mukana! Onneksi kukaan teistä ei joutunut sen hampaisiin.

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)