maanantai 24. toukokuuta 2010

5 Picnic Among the Tulips

Voi kurjuus mitkä ilmat tulivat, juuri kun sitä alkoi tottua ihaniin hellekeleihin! Onneksi ehdimme ottaa perjantaina helteestä kaiken irti ystävättäreni Adalminan kanssa. Pakkasimme työpäivän päätteeksi picnic-korin täyteen herkkuja ja menimme nauttimaan auringosta Uspenskin puistoon Katajanokalle, jossa ihanat eriväriset tulppaanit parhaillaan kukkivat. 


Picnic-varusteisiini kuuluu mm. pinkki, todella kätevä kokoontaittuva eväskori, vanhasta päiväpeitosta tehty viltti, muoviset skumppalasit sekä muoviset unikkolasit. 

Picnic-kori: Reisenthel Carrybag / Unikkolasit: Marimekko
Muoviset skumppalasit: Clas Ohlson

Cheers!

Nomnom!

Eväät kävimme hakemassa Stockmannin Herkusta ja ruokaa tuli hankittua niin paljon, että siitä riitti lounaan lisäksi päivälliseksi ja illallisenkin! Picnic-kattaukseemme kuului mm. tapaksia - viininlehtikääryleitä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja artisokan sydämiä, kreikkalaista fetasalaattia, sekä kahta erilaista leipää - tomaatti-oliivi focacciaa ja valkosipulipatonkia. Jälkiruoaksi oli raikkaita mansikoita. Jano lähti kivennäisvedellä sekä muutamalla pullolla rosee-kuohuvaa. Oli aivan ihana iltapäivä sekä ilta, näitä pian lisää! :)   

Toppi: French Collection / Shortsit: Henri Lloyd

"Just living is not enough. One must have sunshine, freedom, and a little flower." ~Hans Christian Andersen

5 kommenttia:

  1. Ihana pinkki piknik-kattaus! Ei jäänyt piknik ainakaan tykötarpeista kiinni :)

    VastaaPoista
  2. Kauniin pinkki piknik. Ja herkullista syötävää.
    Ihanat tulppaanit.

    VastaaPoista
  3. Marimekon Unikkolasit= Must Have.

    Ihana piknikki!

    VastaaPoista
  4. livinghygge: Kiitos! Noin siinä käy kun lähtee kauppaan nälkäisenä, tarttuu mukaan ihan liikaa ruokaa. Arvaa vaan oltiinko ähkyjä (eikä kaikkea edes jaksettu)!

    arleena: Nuo tulppaanit puistossa oli niin kauniita! Harmi kun viikonlopun sateiden takia niistä suurin osa katkesi ja kaatui.

    KitKat AKA Katz: Unikkolasit (ja sarjan muut astiat)on tosi kätevät ulkoruokailuun, kun on kerran muovia, suosittelen! Pink <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten söpö ja herkullinen kattaus. Sehän on se puoli ruokaa!:)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)