lauantai 17. huhtikuuta 2010

3 Rocks & Soil

Nyt on se aika vuodesta, kun kodin viherkasveille kuuluu vaihtaa mullat. Ei tosissaan mikään lempihommistani, mutta nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja hoidettua homman, huh! Olen muuten aivan hurahtanut koristekiviin - sileisiin ja pyöreisiin rantakiviin, valkoiseen rosoiseen marmorimurskaan sekä  siniharmaisiin kulmikkaisiin pikkukiviin. Kasvitkin ovat jotenkin paljon tyylikkäämpiä ja siistimpiä, kun multa ei ole näkyvissä. Ja kivistä on myös hyötyä - ei tarvitse kastella kovin usein, kun multa ei pääse haihduttamaan kosteutta normaaliin tahtiin   

Koristekivet: Casa Stockmann / Marmorirouhe: Nelson Garden

Kestomulta & ruukkusora: Kekkilä


Ruukku: Lechuza Classico 

Plants give us oxygen for the lungs and for the soul. ~ Linda Solegato

3 kommenttia:

 1. Sama mullanvaihto hommeli pitäis minunkin tehdä. On muuten aika monena keväänä jäänyt tekemättä... En ole todellakaan mikään viherpeukku, ja tuntuu et paremmin vaan kasvit menestyy mitä vähemmän niitä yritänkään hoitaa. Mistähän sekin kertoo ;)

  VastaaPoista
 2. Hello multasormi! Pääset sit kesämmällä opastamaan mua mullan vaihdossa, kun pullojukkamme muuttaa uuteen ruukkuun oikean muuton yhteydessä. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Mullanvaihto on jotenkin niin rasittava juttu, aina pitää pelätä että tappaa sen kasvin siinä yhteydessä ja sitten on koko asunto ihan mullassa. Mutta kyllä ne kasvit siitä oikeasti hyötyvät...kai. :)

  Adalmina: Joo, mä voin tulla auttamaan sua. En tosin ota sitten vastuuta mistään ;)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)