keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

7 My Blogging Station

Sain muutamia päiviä sitten ensimmäisen blogihaasteeni. Sen lähetti Indiedays-bloggari Char, jonka blogia Char & the city olenkin seurannut aina siitä asti, kun astuin itse blogimaailmaan muutama kuukausi sitten. Hauskana haasteen ideana oli esitellä paikka, jossa omaa blogia ylläpidetään.

Tietokone: Sony Vaio CW / Hiiri: Apple Mighty Mouse
Hiirimatto: Marimekko Hetkiä/Moments by Maija Louekari

Oma bloggauspisteeni on olohuoneemme ruokapöydän ääressä, ikkunan vieressä. Jutut syntyvät Sonyn valkoisella Vaio-läppärillä, jonka sain sulhaseltani joululahjaksi. Tasona koneen alla on Linge Rosetin Extensia-lasipöytä, jonka toimii myös blogikuvieni ottoalustana optimaalisen pintansa ansiosta. Hiirimatto on Marimekolta ja bluetooth-hiiri on Applen. Moni varmasti hämmästelee tätä pc-kone/mac-hiiri -komboa, mutta sille on ihan järkevä selitys, tosin liian pitkä tarina tässä kerrottavaksi. :) Pääasia että hiiri toimii, ja toimii muuten hyvin!

Koska bloggauspisteeni on myös työpöytäni ja opiskelupaikkani, kerääntyy ympärille kaikenlaista sekalaista tavaraa. Nykyään pöydällä lojuu kasoittain uudempia ja vanhempia häälehtiä. Lehtipinkan päälimmäisinä tänään postissa tullut Stockmannin kanta-asiakaslehti, sekä puutarhamessuita heräteostoksena mukaan tarttunut siemenpussi. Kännykkä, muistikirja ja kynä ovat aina käden ulottuvilla, samaten purkka ja vesipullo. 

Purkka: Chicza Lime / Muistikirja: Rationella Media 
Siemenpussi: SS-siemen Idänunikko 'Coral Reef' / Kännykkä: Nokia 5530 Comes With Music 

Muut blogit, jotka osallistuivat Charin haasteeseen:

A blog is merely a tool that lets you do anything from change the world to share your shopping list. ~ Author Unknown

7 kommenttia:

 1. Haha, olit aivan oikeassa, eka kysymys kun näin ton kuvan oli "miks jollain on PC mutta macin hiiri"...

  VastaaPoista
 2. Sinulla on aiva ihastuttava blogi. Löysin sen tänä aamuna ja kahlasin kaikki tekstit heti läpi (vaikka minun piti lukea kahdeksalta alkavaan tenttiin viimeiset tärpit..)hihii! Olisin voinut kommentoida niin moneen postaukseen:) Varmasti tulen seurailemaan myös jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. P*lina: Hehe, ja tuo macin hiiri on oikeasti parempi kuin yksikään mun aikaisemmista pc-hiiristä! You lucky Mac users! :)

  Kaitaliina: Voi kiitos ja tervetuloa blogini pariin, mukava kuulla että blogini kiinnostaa! Toivottavasti tenttisi sujui hyvin kaikesta huolimatta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Alma! Tuo Hetkiä/Moments-kuosi on muutenkin tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Hihhi, samoilla hiirillä mennään! :) Minne olet ajatellut nuo siemenet istuttaa, kukat näyttävät kauniilta!

  VastaaPoista
 6. Adalmina: Esikasvatan siemenet kotona, sen jälkeen istutan landelle. Jos taimia tulee paljon, voin lahjoittaa sulle muutaman teidän uuteen pihaan :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)