sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

2 Easter Bunny in Action

Mitä olisi pääsiäinen ilman suklaamunia? Pääsiäispupuna on hauska toimia - suklaamuniakin on nykyään niin paljon erilaisia, että niistä on helppo ja kiva loihtia pieniä persoonallisia lahjoja läheisille. Sulhaselle Rölli-muna, ystävättärelleni A:lle Barbie-muna ja pikkuveljelle Nalle Puh -muna... 

Pääsiäisherkkuja ystäville 

Lasituikut: Villeroy & Boch /  Lasimunat: Pentik

Vietämme rauhallista pääsiäistä kahdestaan mökillä. Koska ulkona on aika kelju ilma ja luntakin on vielä sen verran, että pihalla ei pahemmin voi puuhailla ilman että on reisiä myöten hangessa, pitää keksiä jotain tekemistä sisällä (muutakin kuin syöpöttelyä, bloggailua ja tv:n katselua). Ajattelin haastaa mieheni Mignonin-maalauskisaan :)

Mummini (79v) maalaamat pääsiäismunat
   
Pääsiäiskanamme on muninut


Don't put all your eggs in one basket.  ~ H.M. Markowitz

2 kommenttia:

  1. Munien maalailu on parasta pääsiäisessä heti niiden (suklaa)munien syömisen jälkeen :) Ja vähänkö se tipu-leivos siinä seuraavassa postauksessa on liikuttava. Stockan herkku ei koskaan petä ;)

    VastaaPoista
  2. Munien maalailu on kyllä hauskaa hommaa, vaikkakin suht haastavaa. Katsioin blogistasi että sä olitkin maalannut oikeita taideteoksia, eihän tuollaisia raaskisi millään heittää pois! (ennen kuin alkavat haista pilaantuneelle munalle ;)

    Tipuleivos oli kyllä liikuttava, oli oikeasti vaikea survaista sen pää lusikalla halki, tosin maistui ihan hyvälle. :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)