perjantai 12. maaliskuuta 2010

2 Beauty Nap

Kun tulin tänään alkuiltapäivästä kotiin, niin olin aivan kamalan väsynyt. Vaikka ulkona oli aivan upea ilma ja olisin voinut lähteä pienelle piristävälle päiväkävelylle, sänky oli liian kutsuva. Tarkoitus oli ottaa vain ihan lyhyet kauneusunet, mutta havahduin hereille vasta puolitoista tuntia myöhemmin! Väsymyksen syynä taisi olla uusi Häät ja Juhlat-lehti, jota selailin eilen illalla ihan huomaamatta yli yhteen asti.

Sänky: Unikulma / Yöpöydät: Muurame / Päiväpeitto: Unilux

Hyvien tyynyjen päällä on mukava lepuuttaa päätä. Meidän tyynyt on tilattu Interfacelta (jälleenmyyjiä mm. Vepsäläinen). Tyynyn voi itse suunnitella valitsemalla monista malleista, kooista ja päällysmateriaaleista, kymmenistä eri kangas- tai nahkavaihtodehdoista, mieleisensä.

Tyynyt: Interface / Torkkupeitto: Casa Stockmann 

No day is so bad it can't be fixed with a nap.”  ~ Carrie Snow

2 kommenttia:

  1. Muuramen yöpöydät ovat ihania. Mulla on vähän vastaavat tv-tasona. Ne on kyllä ihan kulahtaneet, kun oon perinyt ne äidin kummipojalta, joka oli lapsena varsinainen rasavilli. Ilmeisesti ne eivät enää hänelle kelvanneet, mutta minun opiskelijabudjetilleni kyllä :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin tuo leveämpi yöpöytä on ainakin 15 vuotta vanha (lapsuudenkodistani tuotu), uuden rinnalla ihan kellastunut. Onneksi eroa ei huomaa, ovat sen verran etäällä toisistaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)