maanantai 31. toukokuuta 2010

3 Raspberry-Melon Or Lavender-Mint?

Yhtenä päivänä H&M:llä käydessä, bongasin jotain ainakin omasta mielestäni yllättävää, nimittäin luonnonkosmetiikkaa! Koska kyseessä oli ihka aitoja EcoCert-sertifioituja ekokosmetiikkatuotteita, ei niiden ainakaan luulisi olevan ihan täyttä roskaa...  

Päätin siis ostaa muutamia tuotteita testattavaksi mökkikäyttöön. Mukaan tarttui vartalokuorinta-aine, käsivoide, vartalovoide ja huulirasva. 


Huulirasva oli aika tahmaista, suht neutraalin tuoksuista, tuntui ravitsevalta. En harmikseni ehtinyt kaupassa tutkia tuotteiden hajustusta, ja olin aika järkyttynyt voidellessani sääriäni vadelma-meloni vartalovoiteella. Tuoksu oli älyttömän makea, ei oikein omaa nenääni miellyttänyt... Sama ongelma oli vadelma-meloni vartalonkuorinta-aineessa, joka oli myös hyvin laimeaa, kuorivia rakeita ei ollut kuin nimeksi. Laventeli-minttu käsirasva oli ihan miellyttävän tuoksuista, mutta aika ohutta. No, mökkikäyttössä tuotteet menevät, ellen sitten joudu mehiläisparven  piinaamaksi sitä vartalovoidetta käyttäessäni! ;)
  

Kaikesta huolimatta, hieno homma että H&M:stä saa yhä enemmän ekologisia tuotteita, ja jopa kosmetiikan muodossa!

"Assume nothing, pursue everything." ~ Kevin Riper

3 kommenttia:

 1. Ainakin puteleilla on ihana ulkonäkö :)

  VastaaPoista
 2. Himpura, kävin tänään Hennesillä, mutta taisin kävellä sen verran rillit huurussa etten noita huomannut!

  VastaaPoista
 3. Maija: Jep, oon ihan samaa mieltä. Pakkaukset on kyllä tosi herkullisen ja laadukkaan näköisiä! :)

  Hanna: Tuo sarja "piilossa" siinäkin Hennesissä mistä ne ostin. Ja ihmettelin ettei niitä mitenkään sen kummemmin mainostettu (ekosarjana).

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)