torstai 3. kesäkuuta 2010

6 Tokyo Jane

Yksi eniten rakastamistani materiaaleista on aito nahka. Kengät, laukut, koristetyynyt, hiuspannat, vyöt, valokuvakehykset...ja korut!Tanskalaiselta Tokyo Janelta löysin viime syksynä ihania nahkapintaisia rannerenkaita. Talvella hankin tietysti mustan rannekkeen, mutta nyt kesän tullen piti saada myös jotain raikkaampaa. Mikäs sen parempi värivalinta kuin luonnonvalkea ja kulta päivettyneen pronssista ihoaa vasten... Tokyo Janen rannerenkaissa on myös hienoa se, että ne saa käteen aukaisemalla saranan, ja näin ollen ovat sopivan pieniä - kerrankin rannerengas joka ei putoa kädestä!

"A crazy night in Shanghai, a fancy club on the roof, a tasty cocktail in my hand and a unforgettable girl from Tokyo named Jane." ~ Tokyo Jane

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita rannekkeita, tulee vähän mieleen Hermèsin rannekorut :)

  VastaaPoista
 2. Onpas nättejä :) Missä noita myydään?

  VastaaPoista
 3. Hei, onpas yksinkertaisen kauniita! Oletko tilannut nuo nettikaupasta vai myytdäänköhän Suomessa? Tuollainen nimittäin voisi olla myös kiva lahja - melko tyylikäs nimittäin, niin sopinee kenelle vain.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja koruja! Tuon mustan muistankin nähneeni sinulla! Varmasti vaalea sopii täydellisesti yhteen sun syvän rusketuksen kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Maija: Eikö olekkin, olen aivan ihastunut näihin! Vielä jos yhden saisin! ;) Enpä ole tullut ajatelleeksi, mutta tosiaan ovat hiukan Hermèsmäisiä :)

  Nina & Little M: Omani olen hankkinut Aleksi13'sta, nettisivujen mukaan myös Viking Line ja Eckerö Line ovat jälleenmyyjiä, sekä Tukholmassa Åhlens. :)

  VastaaPoista
 6. Adalmina: Kiitos! Jeps, tota mustaa olen käyttänyt sun seurassa ;) Kunhan vain saisi sen syvän rusketuksen pian!!

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)