torstai 27. toukokuuta 2010

5 Beige Sneakers

Vanhat beiget Naf Nafin lenkkarini alkoivat olla jo sen verran kulahtaneet, että oli aika ostaa tilalle uudet vaaleat tossut. Stockmannilta löytyi kivat ja naiselliset Tommy Hilfigerin kengät luonnonvalkoisella ja kullanhohtoisella nahkapinnalla, sekä vaalean beigellä mokalla. Märkä keli ja vaalea mokka ovat aika huono yhdistelmä, pitää näköjään odottaa vielä muutama päivä kelien kohenemista, ennen kuin saan uudet popot korkattua. Minne se kesä karkasi?! 

Kengät: Tommy Hilfiger Gail

“I still have my feet on the ground, I just wear better shoes.”  ~ Oprah Winfrey

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat kengät! Hieno löytö! Toivotaan että viikonloppuna on parempi sää niin pääset koeajamaan ne! :) Tästä postauksesta tulikin mieleen että omat valkoiset lacosten tennarit on jo niin loppuun ajetut että pitäisi pikkuhiljaa ruveta katselemaan korvikkeita...

  VastaaPoista
 2. Minäkin komppaan Adalminaa, pitäisi itsekin alkaa tähystellä valkoisia lenkkareja... Nuo on kyllä tosi kivat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tennarit! Ja mahtava tuo Oprah Winfrey sitaatti! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät! Itsekin kävin viikolla tennareita sovittelemassa, kun en ole sellasia omistanut muutamaan vuoteen. Tällä kertaa en sopivia löytänyt mutta täytyy jatkaa etsimistä sillä huomaan aika usein kaipaavani tennareita.

  VastaaPoista
 5. Adalmina: Jee, pääsi koeajolle, hyvältä tuntu jalassa! :) Pitää lähteä vaikka yhdessä joku päivä kiertelemään kenkäkauppoja...

  Maija: Kiitos! Tähän aikaan viodesta onneksi kaupat ovat täynnä kaikkia kivoja valkoisia lenkkareita. :)

  livinghygge: Kiitti! Joo, Oprahin sitaatti on kyllä ihan älyttömän hyvä!

  Nina: Kiitos, eikö olekkin! Tennarit on kyllä aivan parhaat vaikkapa shoppaillessa, kun kauppoja pitää kiertää tunti tolkulla. Ei ala heti jalkoja uuvuttamaan. Onnea Tennarin metsästykseen! :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)