maanantai 11. heinäkuuta 2011

3 By the Laituri

Viime viikonloppu sujui helteisissä tunnelmissa Saimaan rannalla rentoutuen. Mäntyharjun loma-asuntomessujen vilske jäi kauas taakse ja tietokoneen kuvaruudun tuijotus vaihtui loma-oppaiden ja Wallander-romaanien lukemiseksi. Loppuviikosta nimittäin lähdemme pitkään odotetulle jokakesäiselle Skandinavian automatkalle, hip hei! Ja yksi Wallanden siis pitää lukea vain ihan siltä varalta että poikkeaisimme matkan varrella kuuluisassa Ystadin pikkukaupungissa.



Aurinkoisista heinäkuun päivistä kannattaa nauttia missäs muualla kuin laiturilla! Siinä voi istuskella nauttien leudossa tuulen vireestä, roikottaa varpaita vedessä, tarkkailla ohi uivia vesilintuja pesueineen, pulahtaa uimaan ja illan tullen vielä nauttia kauniista auringonlaskusta sekä laineiden liplatuksesta. Kunhan vain muistaa pitää pään suojattuna... 



Kuuman kesäillan virkisteeksi sopii mainiosti raikas ja kevyt vichyviini. Puoli lasia sisilialaista Albero Chardonnay luomuviiniä ja puoli lasia kivennäisvettä sekä hiukan tuorepuristettua limen mehua. A'vot!


Nautinnollisia kesäpäiviä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tuo sama viini kuuluu omiin suosikkeihini ja viime viikonloppuna tuli testattua Vichyn kera. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Ihana laituritunnelma! Mistä olet hankkinut nuo siniset merelliset tuolit? Juuri sellaiset haluaisin itsellenikin.

    VastaaPoista
  3. onpas kiva blogi ja hieno toi banneri, tykkään!:)

    http://fanskufanni.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)