tiistai 12. heinäkuuta 2011

4 Summer Road Trip 2011

Loppuviikosta alkaa kymmenen päivän ja noin 1600 kilometrin mittainen kesälomamatkamme läpi Etelä-Ruotsin, Tanskan ja Luoteis-Saksan. Lennämme aluksi Köpikseen josta matka sitten jatkuu vuokra-autolla eteenpäin. Alkuloma on mennyt lueskellen isoa kasaa erilaisia matkaoppaita ja googlaten potentiaalisia yöpymispaikkoja. Nyt reitti alkaa olla kutakuinkin selvillä ja kaikki majapaikatkin varattuna. Jäljellä enää matkalaukun pakkaus ja sitten menoksi!Kirjakaupan hyllyltä ei löytynyt kunnollisia matkaoppaita ihan kaikiin meitä kiinnostaviin kohteisiin, mutta ei se mitään, ratkaisu ongelmaan löytyi mistäs muualta kuin internetistä. Arrivalguides.com sivustolla on tarjolla ilmaisia, pdf-muodossa olevia minimatkaoppaita yli 400 eri kohteeseen ympäri maailmaa. Printtasin parhaat palat suunnitellun reittimme varrelta lomalle mukaan.

4 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa!! Juuri tänään palattiin 15 yön reissulta Oulu-Hanko-Turku-Rostock-Berliini-Lyypekki-Köpis-Tukholma-Oulu -reissulta :). Mukavaa oli!! Jos haluatte ostaa edullisesti juomia kotiin palatessanne, on Lyypekissä Citti Park -niminen "tukkuliike", josta teimme hyviä viinilöytöjä.

  VastaaPoista
 2. Ja blogissani on muutama Skåne-postaus edellisiltä reissuilta :): Tällä kertaa tehtiin vain pikainen pyrähdys Båstadissa ystävien luona. Tennisviikot menossa, mahtava meininki!

  VastaaPoista
 3. Heips Tickler ja terveisiä Skagenista! Pitääkin käydä kotiin palattua kurkkaamassa blogiisi, Såne-postaus kiinnostaa kovasti!

  Jep, Båstadissa oli ihan mahtava meininki! Käytiin katsomassa semit ja finaali, varsinkin lauantaina fiilis oli ihan uskomaton! Päätettiin jo että ensi vuonna ihan pakko mennä uudestaan kisoihin. :)

  VastaaPoista
 4. Okay, I can't understand anything because I can only wish I spoke Finnish, but I want to say that this blog looks great and it's amazing to find people that blog about eco fashion just like me!

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)