torstai 23. kesäkuuta 2011

0 Little Gift Basket

Monet teistä ovat varmaankin jo matkalla kohti mökkimaisemia, ainakin mitä ystävien puheisiin ja lempiblogieni kirjoituksiin on uskominen. Itse en ole tainnut koskaan viettää juhannusta kaupungissa, enkä aio myöskään tänä vuonna. Toisaalta säätiedotuksen perusteella kotiin jääminen olisi ehkä se viisain ratkaisu. Huomenna heti aamutuimaan suuntaamme matkamme kohti Keski-Suomen järvimaisemia ja ystäväpariskuntamme mökkiä. 


Tuliaisia pitää aina viedä mennessään kylään, se on mielestäni kohteliasta. Edes jotain ihan pientä. Nykyään vannonkin herkkukorien nimeen, sellaisten jotka on täytetty luomu- ja lähiruokaherkuilla. Superhelppo ja edullinen lahja, eikä tule ainakaan vietyä mitään turhaa krääsää. Kaiken lisäksi lähiruoka on usein pakattu todella kauniisiin kääreisiin!


Ruoat hankin Anton&Anton'ista Töölöstä ja Maatilatorilta Lasipalatsista. Molemmat ovat aivan ihania pikku kauppoja! Vesiheinäkori sen sijaan löytyi Pentikistä


Korissa Åbyn Kartanon näkkileipää, Bregwall'in leipomon shakkiruutu-keksejä, Suomen pienimmän siideripanimon Ciderhousen omenasiiseriä ja Grenna Polkagriskokerin vadelmatoffeeta.


I love simple food!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)