tiistai 21. kesäkuuta 2011

5 Kesämatka mielessä

Kun ilmat ovat olleet kohta jo viikon sateisia, viileitä ja epävakaisia eikä muutosta ole ainakaan toistaiseksi luvassa, on mielessäni herännyt ajatus lomamatkasta jonnekkin hiukan kotisuomea etelämmäs. Jos kesä ei tule tänne, täytyy siis lähteä sinne missä se on! Kun viime vuonna pakenimme ennätyshelteitä Jäämeren rannikolle, tänä vuonna voisi suunnata jonnekkin pitkienhiekkarantojen ja lämpimien merivesien äärelle. 


Matkakuumetta lievitin tilapäisesti hankkimalla matkalaukkuihimme nahkaiset Longchampin name tagit. Miehelle neutraalin mustana ja minulle kuinkas muuten kuin pinkkinä! 


Hmmm, minnekkäs sitä tänä kesänä suuntaisi..?

5 kommenttia:

 1. No onpas hienot, mulle kelpais myös tuo ihanainen pinkki! Ehdottomasti täytyy hankkia joku väriläiskä ennen seuraavaa matkaa, mustan matkalaukun erottaminen hihnalta on aina niin hankalaa.

  VastaaPoista
 2. Jep, samma här! Jos omistaa mustan tai tummansinisen laukun sitä ei meinaa koskaan erottaa hihnalta. Nyt erottaa! Kun meillä vielä on miehen kanssa samanlaiset matkalaukut niin tästä lähtien osataan sanoa läpyskän perusteella kumpi on kumman laukku. Lomamatkoja odotellessa! :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on kovassa mietinnässä elokuun kaupunkireissu jonnekin päin Eurooppaa. Matkalistalla on ollut niin Praha, Lontoo, Barcelona, Kööpenhamina kuin Tukholmakin. Hyvistä vaihtoehdoista on äärimmäisen vaikea valita kun tekisi mieli ottaa ne kaikki :)

  En ole käynyt koskaan Lontoossa, joten ehkä se kutkuttelee tällä hetkellä eniten. Saa nähdä, mihin sitä lopulta päädytään!

  VastaaPoista
 4. Lontoo kuulostaa hyvältä, näin kesäaikaa varmasti myös ympäröivä Englannin maaseutu on upeaa. Olen pitkään unelmoinut kesämatkasta Brittein saarille - esimerkiksi Irlantiin ja Skotlantiin. Ehkä joku vuosi...

  Niin paljon nähtävää ja ihan liian lyhyt kesä (kun vielä mökkeilläkkin pitäisi)!

  VastaaPoista
 5. ihanat tagit! niitä tarvii aina :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)