sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

4 Spa Weekend

Juhlistimme lauantaina jo hiukan etukäteen alkuviikolla olevaa vuosipäiväämme. Jokavuotiseen tapaan vietimme kihlajaispäivää kylpylätunnelmissa. Viime vuonna olimme Haikon Kartanossa ja sitä ennen Naantalin Kylpylässä. Nyt vuorossa oli vasta reilu vuoden auki ollut Långvik Congress Wellness Hotel Kirkkonummella, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Kuva lainattu


Heti ensimmäiseksi saavuttuamme hotelliin lauantai-iltapäivällä, vaihdoimme päällemme kylpytakit ja -tossut, ja suuntasimme matkamme Wellness-osastolle. Perinteisen saunaosaston ja kuntouima-altaan lisäksi spa-alueelta löytyi höyrysauna, infrapunasauna, Amazon-elämyssuihkut sekä porealtaat, kylmävesiallas ja Jacuzzi Bar. Vietimme monta tuntia kylpien ja saunoen jonka jälkeen oli vielä mukava ottaa drinkki ja istahtaa allasosaston loungesohvalle takkatulen ääreen.

Kuva lainattu

Kuva lainattu

Spasta palattuamme rentouduimme vielä hetken huoneessamme ennen illallista. Olin varannut kotoa mukaan pienen pullon rosé shampanjaa vuosipäivän juhlistamista varten. Kohotimme lasit kuluneelle onnelliselle vuodelle ja sen jälkeen olikin jo aika siirtyä kohti ravintolaa. 


Hotellin ravintola ylitti odotuksemme ja ruoka oli aivan suussa sulavaa. Valitsimme listalta neljän ruokalajin  Kirkkonummi-menun :

Pikkublinejä ja kauden mätiä perinteisin lisäkkein
***
Päivän saalis (peuran paistia)

***
Juustovalikoima, karpalohilloketta

***
Luomukaura-omenapaistos ja vaniljajäätelöä

Kuva lainattu

Vuorokausi oli mitä onnistunein ja lähdimme kotiin erittäin tyytyväisinä. Uskallan jopa väittää, että Långvik päihittää laadukkuudellaan ja viihtyisyydellään sekä Naantalin että Haikon. Tunnelma Långvikissä oli rauhallinen ja harmoninen, ja asiakaskuntana lähes pelkästään nuorehkoja pariskuntia. Täydellinen paikka pienelle irtiotolle arjesta ja vieläpä hyvin lyhyen matkan päästä Helsingistä.  

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ~Mahatma Gandhi

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus. Juuri eilen tutkin Långvikin sivuja ja suunnittelin pikkulomaa sinne. Yksin tosin ajattelin mennä. Kahden pienen lapsen äitinä olisi ihanaa päästä joskus ihan vaan olemaan itsekseen. Ei tarttisi jutella, eikä passata ketään. Oleilisin vaan seesteisesti hymyillen spassa, katselisin ikkunasta hotellihuoneessa, kävisin ihanissa hoidoissa ja syömässä.

  Joo, ehkä mä toivon semmosta lomaa äitienpäivälahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Oi vaikuttaa ihanalta!:)
  Tuollainen luxusviikonloppu mullekin kelpais, nautiskelua ja oleilua :D Pitääpä vinkata miehelleni ;)

  VastaaPoista
 3. Tiinatar: Ihanan äitienpäivälahjan olet itsellesi keksinyt! Suosittelen kyllä Långvikia. Vaikka hotelli oli lähes täynnä vierailumme aikana, ihmisiä ei silti näkynyt kovin paljoa ja paikka oli rauhallinen. Saunaosastkin oli lähes tyhjä siellä käydessämme. Paikka vaikutti olevan suunnattu vartavasten rentoutumiseen, joka paikassa soi rauhallinen musiikki. Kevään tullessa paikka on varmasti vielä hienompi kun terassit saadaan kuntoon. :)

  Sofiina: Oli aivan täydellistä. Kannattaa joskus kyllä käydä kokeilemassa, mukava pieni irtiotto arjesta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tasta! Olen miettinyt tan mesta tsekkaamista siita lahtien kun se avasi, mutta en ole ehtinyt viela paikalle. Kiva kuulla, etta visiitti oli onnistunut :)

  xxx

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)