lauantai 30. lokakuuta 2010

2 Girl Talk

Terveisiä täältä sängynpohjalta, Madridin matkalta saatu flunssa ja kuume eivät anna sitten millään periksi! On ollut niin kipeä olo etten ole pystynyt edes bloggaamaan, vaikka kipeäksi tultuani ajattelin että nyt vaan makaan sängyssä, lipittän teetä ja kirjoittelen uusia postauksia.

Sain ihanalta lempibloggariltani Adalminalta hauskan tyttömäisen Girl Talk -haasteen muutama päivä sitten, kiitos vielä kerran hani! Tässä siis pieniä tyttömäisiä paljastuksia:


1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
Riippuu paljon siitä pesenkö hiukset. Meikkaamiseen ja kuivien hiusten laittoon kuluu noin 15 minuuttia.

2. Tyttömäisin tapasi?
Apua, en tiedä! Ehkä se, että pidän kaikesta kiiltävästä. I'm distracted by shiny objects. :)

3. Lempihajuvesi?
Arkisin Tous H2O ja ulos lähtiessä YSL:n Cinema, jota olen käyttänyt jo vuosia. Voitin ensimmäisen pullon aikoinaan Cosmon kilpailusta, hih! 

4. Monetko kengät omistat?
Noin 30 paria. Muutamille korkokenggille, ballerinoille ja saappaille olisi vielä tilaa.


5. Käytkö kirpputoreilla?
Hävettää ihan myöntää, etten ole koskaan oikein harrastanut kirppareita. Vielä kotona asuessani kävin joskus lauantaisin aamukävelyn yhteydessä Hietsun torilla. Marraskuun lopulla olisi tarkoitus mennä myymään pois vanhat teinivaatteeni, joista en ole raaskinut aiemmin luopua. Helsingin vintage-putiikkeihin olisi kiva joskus lähteä tutustumaan. 

6. Ajatko isin ostamalla autolla?
En enää, nykyään miehen autolla. ;)

7. Nauhoitatko Salatut Elämät?
En seuraa sarjaa. Nauhoittavan digiboximme tallennustoiminto on sitä paitsi hajonnut, pitäisi viedä kone huoltoon jotta saisin edes lempisarjani nauhalle!

8. Päivittäiset kauneusrutiinisi?
Aamuisin kasvojen pesu, kasvovesi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide, jonka jälkeen kevyt arkimeikki. Hiuksiin hiukan kohottavaa kuivashampoota ja lähes aina ponnarille. Olen tosi tosi aamu-uninen joten käyn suihkussa usein iltaisin jotta aamulla voi sitten nukkua edes hetken pidempään.


9. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
Silloin tällöin jos jotain sopivaa osuu kohdalle, keskimäärin kahden tai kolmen viikon välein jotain. 

10. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
Ehdottomasti Hesari. Tosin lopetettiin tilaus puolitoista vuotta sitten, kun kumpikaan meistä ei ehtinyt sitä lukea. Nykään tsekkaan uutiset päivittäin HS:n nettisivuilta. Nuorena tilasin myös Cosmoa, mutta kasvoin siitä ulos aikapäivää sitten. 

11. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
Ei, mutta makuuhuoneen lipaston päällä on kehyksessä kuva sulhasestani ja minusta. 

12. Millainen on vaatekaappisi?
Aivan liian pieni, ja kaiken lisäksi jaan sen mieheni kanssa! En malta odottaa sitä päivää että saadaan muutama lisäneliö ja hiukan enemmän tilaa myös vaatteilleni.


13. Entä karkkihyllysi?
Kaikki menee mitä tulee. Pahimman varalle on aina pussillinen diettikarkkeja, mutta ne taas pysyvät jostain syystä koskemattomina...

14. Panostatko sisustukseen?
Totta kai! Olemme valinneet kaikki huonekalut huolella yhdessä sulhaseni kanssa. Minusta on tärkeää että koti on viihtyisä ja kaunis, siellä kuitenkin viettää niin paljon aikaa.

15. Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?
Sekä että. Enimmäkseen kyllä porukan prinsessa, mutta joissain asioissa voin olla yllättävänkin poikamainen. Uskallan väittää, että luistelen hokkareilla varmasti taitavammin kuin mieheni kaikki kaverit yhteensä.

16. Alusvaatemakusi?
Calvin Kleinin alusasut ovat suosikkejani – laadukkaita, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Juhliin pitsiä ja arkeen sulavalinjaisuutta.


17. Onko mätsäys tärkeää?
On totta kai. Itse tosin vannon ensisijaisesti mukavuuden nimiin.

18. Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
Joskus on lukenut, nykyään koitan pitää facebook-tilini hiukan vähemmän paljastavana.

19. Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
Sinkkuelämää on ehdottomasti yksi parhaista naistensarjoista koskaan. Ei edes hiukan vähemmän onnistunut jatkoelokuva ole sarjan hohtoa pystynyt pilaamaan.

20. Millainen on ystäväpiirisi?
Minulla on melko laaja ystäväpiiri ja paljon hyvinkin erityyppisiä ystäviä, mutta parhaita kavereita on vain muutama ja he ovat minulle kaikki kaikessa ja olisin valmis tekemään lähes mitä tahansa heidän puolestaan.


21. Vietättekö tyttöjen iltoja?
Of course, mitä elämä olisikaan ilman niitä!? 

22. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
Ei mikään. Kuuntelen nykyään musiikkia oikeastaan vain autossa ja lenkillä iPodista.

23. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
Rakastan pientä päivetystä ihollani, mutta en millään jaksaisi ottaa aurinkoa. Olen liian aktiivinen makaamaan paikallani tunti tolkulla, mielummin teen jotain samalla - kävelen hiekkarantaa pitkin, uin tai vaikka pelaan jotain. Talvisin käyn noin 2 kertaa kuukaudessa solariumissa hoitamassa lievästi atooppista ihoani. Juhlia ennen laitan usein edellisenä iltana hiukan itseruskettavaa.

24. Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
Huh, onneksi mieheni ei ole fudisfani! Jalkapallo on mielestäni yksi tylsimmistä tv-lajeista formuloiden ja golfin lisäksi. Hotteja jalkapallon pelaajia on sentään ilo katsella, toisin kuin harvahampaisia finninaamaisia jääkiekkoilijoita. Myönnettäköön että seuraan lätkän MM-kisoja aina hyvinkin intensiivisesti, vaikkeivät ne silmäniloa tarjoakkaan.


25. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa?
Ei oikeastaan, unelmaurani on aivan toisella alalla. Toisaalta olisi ihan hauska kokeilla millaista olisi työskennellä vaikkapa Stockmannin naistenvaateosaston sisäänostajana. 

26. Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
Kuivashampoo. Hiukseni rasvoittuvat todella helposti ja ennen jouduin pesemään ne ihan joka päivä, mikä ei tehnyt hyvää kuivalle hiuslaadulleni. Nykyään hiukseni ovat jo paremmassa kunnossa eivätkä enää rasvoitukkaan yhtä nopeasti kun olen saanut harvennettua pesukertoja.

27. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
En, ellei tule niin spontaania viihteellelähtöä että en kerkeä käydä vaihtamassa asua. Pukeudun arkena mukaviin ja kasuaaleihin vaatteisiin, joten on ihanaa laittautua kunnolla, kun on lähdössä ulos.

28. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?
Apua mitä vaihtoehtoja! Tässä tapauksessa joutuisin varmaan päätymään A:han (eikö Beckham lasketakkin tähän ryhmään?). :)


29. Kuinka paljon omistat vaatteita?
Huomattavasti vähemmän kuin monet ystäväni, mutta ihan sopivasti. Toisaalta pärjään ihan hyvin vähällä vaatemäärällä ja pärjäisin paljon pienemmälläkin, kuten kuuden vaatteen haasteessa kävi ilmi.

30. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
Käyn jalkahoidossa ja pedikyyrissä usein ennen etelänlomamatkoja ja rantakauden alussa. Rakennekynnet eivät luultavasti kestäisi päivää kauemmin kynsissäni. Viimeistään ennen häitä aion kyllä käydä manikyyrissä, absolutely!  

31. Käytätkö koruja?
Kihlasormusta, kahta perintösormusta ja korvakoruja aina, paitsi urheillessa ja öisin. Yleensä myös kaulakorua ja rannekorua. Tulee kamalan alaston olo jos huomaan kesken päivän/illan unohtaneeni pukea jonkin korun. Minulla on lievä nikkeliallergia, joten en voi käyttää ns. rihkamakoruja ollenkaan, vaan omistan vain muutamia hiukan laadukkaampia koruja.

32. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
Päinvastoin, ainakin omalla kohdallani suklaa on monien pienien ongelmien lähde, esim. extrakilojen ja näppylöiden! ;) No ei kai, mikäs sen parempaa kuin laadukkaat konvehdit ja kuohuva tai suklaafondue ja tuoreet mansikat! Nougaa-, pähkinä- ja valkosuklaakonvehdit ovat lemppareitani, nam!


33. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
En ihan päivittäin, mutta soittelemme parhaiden ystävieni kanssa usein ja puhumme pitkään, oikeita maratonpuheluita! Puhelu ystävälle on aina päivän piristys.

34. Teetkö heräteostoksia?
Aina. Tuntuu että en koskaan löydä sitä mitä olen lähtenyt hakemaan, mutta palaan ostoksilta silti lähes joka kerta ostoskassin kera.

35. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
En ole joutunut käymään, thank god! Kerran liippasi läheltä erään ystävän polttareita suunniteltaessa, mutta onneksi siitä ei tullut mitään. 


Olisin kiinnostunut kuulemaan näiden ihanien bloggarien tyttömäiset paljastukset:


"A girl should be two things: classy and fabulous." ~Coco Chanel

2 kommenttia:

  1. Voi näitä on niin mukava lueskella, yhtäläisyyksiäkin löytyy:) Kurkkaapa tämä http://kaitaliina.blogspot.com/2010/03/things-about-me.html.:)

    VastaaPoista
  2. Hih, olitkin jo tehnyt tuon haasteen! Kivoja vastauksia sinulla, aikasellaisia kuin oletinkin että voisit vastata. :) Tämänkaltaiset haasteet on tosi kivoja vaikkakin työkäitä toteuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)