keskiviikko 25. elokuuta 2010

4 Leather Love

Olen varmasti jo jossain aiemmassa postauksessani maininnut, että rakastan aitoa nahkaa materiaalina lähes kaikessa (paitsi housuissa ;). Tein tänään inventaarion hiuspantalaatikooni ja huomasin lähes kaikkien pantojeni olevan, yllätys yllätys, nahkaa!

Panta: Pieces

Musta ja valkoinen panta: Laurs' / Ruskea panta: ?

Panta on lähes vakiovaruste hiusteni ollessa ponnarilla. Koska hiukseni ovat hiukan kiharaan taipuvat, on niitä melkeenpä mahdoton pitää siistististi taakse vedettyinä, varsinkaan kostealla tai sateisella ilmalla.  Ainakaan ilman pannan sekä extra super hold -hiuslakan apua.  ;) Pannat: Laurs'

"Accessories are important and becoming more and more important every day." ~Giorgio Armani

4 kommenttia:

 1. hiuspannat ovat kyllä pelastajia! aiemmin olin vähän katkera siitä, että minulla on liian litteä takaraivo kankaisen "pyöreän" pannan pitämiseen (ei pysy päässä), mutta nykyään tykkään muutenkin enemmän näistä "kaaripannoista". seuraavaksi haluaisin satiinisen oikein leveän pannan juhlavampien mekkojen kanssa käytettäväksi.

  VastaaPoista
 2. Nna, mulla on ihan sama juttu noiden "kuminauha"pantojen kanssa, pakko kiinnittää takaraivoon muutaman pinnin avustuksella, jotta pysyisi päässä. Leveä satiinipanta kuulostaa hyvältä! Toivoisin, että itselläni olisi joskus pokkaa laittaa päähän sellainen todella näyttävävällä ruusukkeella tai vastaavalla varustettu panta :)

  VastaaPoista
 3. Noi Laurs'n pannat on tosi nättejä :) Mulla ei varmaan oo yhtään nahkaista hiuspantaa..

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nina! :) Aitoja nahkapantoja löytää valitettavan harvoin myynnistä, tai sitten monien kohdalla jää epäselväksi et onko aitoa vai tekonahkaa. Rohmusin nuo silloin kun niitä oli vielä Stockalla tarjolla.

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)