sunnuntai 22. elokuuta 2010

3 It's a Beautiful Day

Eilen oli pitkään odotettu päivä, nimittäin U2 keikka. En ole koskaan kyseistä yhtyettä erityisemmin kuunnellut, mutta sulhaseni ja hänen ystävänsä olivat todella innoissaan konsertista ja innostunut fiilis tarttui minuunkin heti lippujen oston yhteydessä.


Kävimme ennen konserttia 9 hengen voimin syömässä Ruoholahden kanavanrannassa uudehkossa, kesäkuun puolivälissä avatussa Bistro del Mar:essa. Tämä Henrik Polusenin ja Mehdi Younesin ravintola terasseineen sijaitsee hienolla paikalla kanavan kupeessa ja sinne voi tulla vaikkapa veneellä! Menu oli suppea, mutta ruoka maistuvaa. Paikan palvelu oli ystävällistä, muttei kovinkaan sujuvaa - onneksi huumorilla selvittiin. Sieltä sitten jatkoimme kohti Olympiastadionia, jonne ehdimmekin juuri ennenlämppäribändin esiintymisen alkua. 

Alkupalaksi valkosipulietanoita

Olimme hankkineet konserttiin Red Zone -liput, joista menee koko tuotto tukeen kamppailua AIDSia vastaan Afrikassa. U kakkosen Bonohan on tunnettu halustaan muuttaa maailmaa hyväntekeväisyyden merkeissä ja eilisessä showssakin tuotiin esille ihmisoikeusasioita.

Red Zone


Keikka oli kaiken kaikkiaan aivan mahtava ja fiilis stadionilla huikea, edes aika ajoin esiintynyt pieni tihkusade ei menoa haitannut! Vaik'en montaakaan biisiä tuntenut, show veti täysillä mukaansa. Saatiin hyvät paikatkin aivan aidan laidalta ja itse Bonokin kävi lähes kosketusetäisyydellä! Sääkin suosi sen verran, että kaatosade alkoi vasta juuri keikan päättyessä. Tästä oli hyvä jatkaa Santa Fén kautta kotiin peiton alle.  :)


"As a rock star, I have two instincts, I want to have fun, and I want to change the world. I have a chance to do both." ~Bono

3 kommenttia:

 1. Oi, Bono nahkapöksyissä :) Live konsertit on parhautta!

  VastaaPoista
 2. Itse olin perjantaina U2 konsertissa, joka oli mahtava! Kun harvoin kuuntelen musiikkia, se on yleensä vain U2 :D

  VastaaPoista
 3. Hanna: ;)

  Nina: Teillä kävi hyvä tuuri kun menitte perjantain konserttiin (ainakin säiden osalta). Konsertti oli kyllä paras koskaan näkemäni!

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)