tiistai 4. toukokuuta 2010

4 Wedding Panic

Täällä on käynnissä hirveä häärumba, päätin että hoidan kaikki tärkeimmät hääasiat tämän viikon aikana! Viimeiset tarjouspyynnöt ravintoloille ja catering-firmoille lähtevät nyt, ja sitten pääsenkin miettimään mukavampia asioita, kuten tulevaa hääpukua ja asusteita, sekä hääpaikan somistusta.

Mennään naimisiin 2010 -messuilta

"Marriages are made in heaven and consummated on earth." ~ John Lyly

4 kommenttia:

 1. Odotan jo innolla, että pääsisin itsekin suunnittelemaan häitä. Nyt vaan pitää vielä vähän aikaa odottaa kosintaa ;)
  Itse haluan melko pienet häät, enkä halua esimerkiksi isoa hääjuhlaa, joten itsellä ei tule olemaan isoa listaa hoidettavista asioista. Mutta eiköhän silti melko kauan kulu aikaa hääpuvun ja asusteiden valintaan :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli aluksi suunnitelmissa pitää pienet häät. Kuinkas kävikään, nyt vieraslistalla on noin sata nimeä. :) Pidetään peukut pystyssä, ehkä säkin pääset pian suunnittelemaan häitä. Ja siis voihan häitä miettiä ja suunnitella vaikkei kihloissa vielä olisikaan, kunhan tuleva sulhanen ei saa tietää ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, tuo onkin varmaan niitä ihanimpia (myös vaikeimpia) juttuja hääsuunnitteluissa :)

  VastaaPoista
 4. Maija: Yllättävän vaikeeta! Varsinkin kun on katsonut kaikkia ihania ulkomaalaisia häälehtiä joissa niihin unelmahäihin käytetään 100 000 dollaria. Sitten haluaisi itse samanlaiset tai edes puoliksi niin hienot, mutta kun budjetti on satakertaa pienempi, pitää etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja... :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)