torstai 15. huhtikuuta 2010

4 Older Again

Eilen oli rakkaan sulhoni syntymäpäivä. Koska oli arkipäivä, ei illan ohjelmassa ollut mitään sen kummempaa - pääosin rauhallista juhlintaa kahdestaan kotosalla. Eli toisin sanoen herkuttelua ja leffan katselua.

Lahjapaketin sisältöä.

Pahinta miesten syntymäpäivissä on lahjan hankinta. Varsinkin oma mieheni ei oikeastaan tarvitse tai kaipaa/halua yhtään mitään, joten on aina todella vaikea yrittää keksiä mitä antaisi. Onneksi eilen alkoi Hullut Päivät, sieltä löytyi lahjapakettiin kaikkea pientä kivaa. 

Sacherkakku: Ehon Leipomo / Marsipaaniapina: Stockmann

Alkupalaksi sushia ja skumppaa.

Eniten sulhaseni arvostaa hyvää ruokaa. Juustot ja tapakset ovat meidän molempien suosikkeja ja niitä tarjoankin melkein aina kun juhlistamme jotain kotona. Parhaita tapaksia saa Herkun tiskiltä - valkosipulimarinoituja oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, marinoituja grillattuja herkkusieniä, yrttimarinoituja valkosipulinkynsiä sekä grillattuja artisokan sydämiä. Nämä vievät oikeasti kielen mennessään!

Pääruoaksi kylmiä tapaksia, maalaispatonkia ja valkohomejuustoa valkoviinin kera.

“Men are like wine - some turn to vinegar, but the best improve with age.” ~ Pope John XXIII

4 kommenttia:

 1. Nam, herkullisen näköinen menu =)

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja! Ja näenkö oikein että jotkut on viipaloitu sydämen muotoon? :) Minullekin tällainen illallinen, kiitos! Nams!

  VastaaPoista
 3. Oiii, ihania ruokia! Sushi ja tapakset. Voisin elää niillä. Just haettiin sushia iltapalaksi.:)

  VastaaPoista
 4. Marie Keksi: Kyllä maistui yhtä hyvältä kuin näyttikin. :) Ruokaa oli tosin aika paljon - jopa liikaa, illan päätteeksi oltiin ihan ähkyinä ;)

  Adalmina: Hih, arvaan että olisi maistunut myös sulle! Löysin yhden kaupan leikkeletiskiltä parmesanilla kuorrutettua sydämen mallista meetvurstia, kurkku- ja päärynäsydämet tein piparimuotilla. :)

  Alma: Ooh, ihana iltapala! Itse oon vasta ihan aloittelija sushien kanssa. Pitäisi alkaa syödä niitä enemmän, nami! :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)