perjantai 16. huhtikuuta 2010

4 Girl in Boots

Pitkästä aikaa satoi oikein kunnolla, ja vielä vettä. Itseäni sade ei kyllä haitannut tippaakaan, päinvastoin - ihanaa kun sateen myötä kadut puhdistuvat pölystä ja liasta. En edes muista koska olen viimeksi joutunut käyttämään sateenvarjoa, mutta onneksi se oli aamulla paikallaan lähtövalmiina.  


Sataa, sataa ropisee...

Ehdin jo lähteä ulos mokkakengissä, mutta palasin kadulta samantien kotiin ja puin jalkaani hiukan säänkestävämmät kengät, mustat nahkaiset saappaat. Niillä oli hyvä loikkia vesilammikoiden yli aamutuimaan.

Saappaat: Lacoste / Sateenvarjo: Burberry

The best thing one can do when it's raining is to let it rain. ~Henry Wadsworth Longfellow

4 kommenttia:

 1. Aika hauska sattuma, minä kirjoitin juuri aamulla omassa blogissani siitä miten sontsa on aina kateissa. Ja haaveilin burberryn varjosta :)

  VastaaPoista
 2. Hih, totta tosiaan - aika hauska sattuma! :D Kävin äsken katsomassa postaustasi ja blogisi vaikuttaa tosi kivalta ja mielenkiintoiselta. Täytyypi paremmalla ajalla tutustua siihen tarkemmin. :)

  VastaaPoista
 3. En muistanutkaan noita sun lacosten kenkiä, ne on tosi kivat! Toivottavasti ei tarvitsisi sadevarusteita tänä keväänä/kesänä montaakaan kertaa käyttää...

  VastaaPoista
 4. Ositn ne vasta muutama kuukausi sitten, en ole tainnut käyttää niitä kun ollaan nähty. Toivotaan hyvää kesää ja paljon aurinkoa sekä sen verran sadetta että ruoho pysyy vihreänä. :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)