tiistai 23. maaliskuuta 2010

2 Scent of Ecology

Käytän nykyään arkihajuvetenäni uudehkoa Tousin H2O tuoksua, ainakin silloin kun aamukiireiltäni muistan tai ehdin sitä suihkauttaa :) H20:n haju on omaan makuuni juuri sopivan keveä ja raikas, ja siitä tosiaan voi tulla mieleen lähdevesi! Tuoksun herkullisia pääraaka-aineita ovat mm. luomusitruuna ja luomulaventeli, sekä setripuu ja jasmiini. 

kuva lainattu

H2O on yksi ensimmäisiä sertifioituja merkkikosmetiikkan ekotuoksuja. Pullon lasista 25 % on kierrätettyä lasia ja se on täysin uudelleenkierrätettävä. Pakkauspahvi on FSC:n sertifioimaa ja hajuveden kokonaismyynnistä on luvattu lahjoittaa osa humanitaariseen työhön panostavalle Intermón Oxfam-järjestölle.

Kuvassa takavasemmalla biletyshajuveteni, YSL:n Cinema, jota on enää tilkka jäljellä.

A woman's perfume tells more about her than her handwriting. ~ Christian Dior

2 kommenttia:

  1. Mä hankin juuri Stella McCartneyn Stellan ja se purkki on tehty kierrätyslasista muistaakseni :) Jotain ekologista ja kivaa siinäkin sen ihanan tuoksun lisäksi tietenkin...

    VastaaPoista
  2. Stella on kanssa tosi hyvän tuoksuista. En tiennytkään sen ekopuolesta, kiitos infosta :) CK:lla on tulevana kesänä joku ekokampanja, jossa jokaista myytyä One-tuoksua kohden istutetaan puu (jos oikein muistan).

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)