lauantai 13. maaliskuuta 2010

3 Breakfast at Tiffany’s

Hui kun aika kuluu nopeasti, huomenna siitä on jo vuosi kun sulhaseni kosi minua lomamatkallamme. Olimme olleet viikon Bahamalla ja kiertäneet autolla puolitoista viikkoa Floridaa. Oli matkamme toisiksi viimeinen ilta. Sulhaseni ehdotuksesta lähdimme kävelylle hotellimme rannalle täyden kuun valaistessa merta, jossa hän sitten kosi minua.

Aamulla lähdimme heti aamiaisen syötyämme Bal Harbour-ostoskeskukseen hankkimaan sormuksia. Vuorokausi oli yksi elämäni ikimuistoisimpia. Tänään lähdemme Porvooseen ja Haikkoon juhlimaan kihlautumisemme vuosipäivää, kivaa! En olekkaan ollut Haikon Kartanossa koskaan aiemmin.


True love stories never have endings. ~Richard Bach

3 kommenttia:

 1. Oooh, onnea! Viettäkää ihana ilta :)

  VastaaPoista
 2. Oih, onko siitä jo vuosi aikaa kun kihlauduitte! <3 Tuo kuva jossa turkoosi meri siintää taustalla on todella ihana - match perfectly with tiffany boxes! Onnittelut kihlauksen vuosipäivän johdosta, Haikon kartano tarjoaa varmasti upeat puitteet tärkeän päivän juhlistamiselle!

  VastaaPoista
 3. Noora: Kiitos onnitteluista :) Vietettiin mukava ilta, siitä lisää myöhemmin! Varsinkin ravintolan ruoat oli suussa sulavia, nam.

  Adalmina: Näin se aika vaan kuluu! Tuo torkoosi hotellihuonekuva on mun ehdoton suosikki.Kiitos onnitteluista, Haikossa meni hyvin, muhun taisi purra kylpyläkärpänen (ideoita tyttöjenjuttuihin kunhan tulet Suomeen:)!

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)