torstai 4. maaliskuuta 2010

0 Lauren by RL

Keskustan ja Tapiolan Stockmanneille on avattu Lauren by Ralph Lauren-shopit. Päätin lähteä kaupungille ja käydä katsastamassa, minkälaisia kuteita Laurenilla on tarjolla. Oli jo aikakin, en nimittäin ole ollut kaupungilla lähes kuukauteen(!) flunssasta, kanarian matkasta ja muista kiireistä johtuen, vaikka asun vain kilometrin matkan päässä Stockasta.    

Artikkeli Exclusive-lehdessä nro. 1/2010: Ralph Lauren - tarinan ja tyylin mestari. s.18

Laurenin kevätmallistoon kuuluu kolme eri linjaa - Racing Style, Casablanca ja Modern Spectator.  Racing Style on hienostunut, puhdaslinjainen ja klassisen naisellinen vaatelinja, mustalla, ruskean sävyillä sekä eläinprintillä höystettynä. Naisellinen safarityylinen Casablanca on värimaailmaltaan rauhallinen beigeillä ja luonnonvalkoisilla sävyillään. Modern Spectator on arkeen suunnattu naisellisen sporttinen mallisto, jossa laivastonsiniseen yhdistyy raikas pinkki.

Tämä tarttui mukaan

Itselläni on ollut jo pitkään ostoslistalla kultainen vyö, juuri oikeanlaista ei vain ole meinannut löytyä mistään. Mutta Laurenilla oli vyövalikoimassaan juuri toivomani tyyppinen nahkavyö hieman krokotiilimaisella kultaisella pinnalla. Eikä edes ollut kovin kallis.

Stockmannin näyteikkunassa

I don't design clothes, I design dreams. ~ Ralph Lauren

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)