torstai 11. helmikuuta 2010

3 Travel Fever

Hui, bikinikausi on lähempänä kuin arvasinkaan! Varasimme äitini kanssa muutamia päiviä sitten matkan Teneriffalle ja huomenna onkin jo lähtö. Ihanaa, viikko valoterapiaa! Vaikka määränpää ei ehkä olekkaan mikään kulttuurin tai shoppailun mekka, ei se haittaa, kunhan vaan pääsee vähäksi aikaa pois täältä lumen ja jään keskeltä.

Omat selviytymisohjeeni pitkille lentomatkoille (ja lyhyemmillekkin):

1. Päällä mukavat, kiristämättömät vaatteet. Kerrospukeutuminen kätevää, koska koneessa on mielestäni aina kylmä ja yleensä määränpäässä kuuma.

2. Kengät, jotka on helppo ottaa pois ja pukea takaisin päälle. Jalkaan aion laittaa ensimmäistä kertaa myös lentosukat (taitaa ikä alkaa painaa ;)

3. Evästä, esim proteiinipatukka. Lentokoneruoasta kun ei koskaan voi mennä takuuseen. Paljon vettä, ei hiilihappojuomia (huomioi vessajonot!).

4. Pashmina-huivi, johon kietoutua jos kentällä joutuu odottelemaan myöhästynyttä lähtöä (tai koneessa vetää).

5. Viihdykettä = kirja / kohteen matkaopas + pari aikakausilehteä, ipod ja hyvä seura!

* Yölennoille korvatulpat, silmälaput, niskatyny, kosteuspyyhkeitä/kasvovesi.

Superpitkillä lennoilla (yli 8h) mukana myös hammasharja ja -tahna, vaihtoalusvaatteet (pikkuhousut,sukat, toppi/paita). Seuramatkoilla tasainen kuohuviiniannostus on välttämätöntä! ;)


It is better to travel well than to arrive. ~Buddha

3 kommenttia:

 1. Iiih, matkalle! <3 Todellakin alkaa kyllästyttämään tämä pakkastalvi, aurinko varmasti tekee hyvää! Veikkaisin että tuut takaisin tosi ruskeana (ja matkalaukku täynnä tuliaisia jos sattuu yksikin sadepäivä...) :) Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Yeah! Tervetuloa uusi lukija! :) Sun blogi vaikuttaa ihanalta ja mielenkiintoiselta, täytyy jatkaa lukemista! :) Mä olen myös suunnitellut matkaa Teneriffalle, en oo siellä koskaan ollu ja pakko päästä jonnekkin lämpimään pian! :) Minne sinne olette menossa, osaatko suositella jotain tiettyä paikkaa? :)

  VastaaPoista
 3. Adalmina: Sadetta riittää, joten eiköhän tuliaiset tule hoidettua :)

  COCO: Kiitos paljon, pidän myös sinun blogistasi todella paljon! :) Ollaan Las Americasissa, tämä näistä rantakohteista luultavasti ainakin "vilkkain". Paljon lapsiperheitä ja eläkelläisiä. Lupaan heti ensi viikolla kotiuduttuani laittaa jutun kuvineen lomastani ja Teneriffasta. 8)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)