maanantai 22. helmikuuta 2010

2 Holiday Leisure

Viimeviikoiselta Teneriffan-lomalla on nyt ehditty kotiutua, sekä matkalaukku saatu purettua, ja nyt voikin alkaa muistella reissua bloggauksen merkeissä. Tässä postauksessa aiheena hotellimme H10 Gran Tinerfe, joka oli odotuksiani parempi. Ensinnäkin hotelli oli harvinaisen hyvällä maulla sisustettu, ainakin omaan makuuni. Siellä oli 4 baaria (!), 3 uima-allasta, valaistu tenniskenttä (ei massa), kuntosali ja massage/spa-osasto. Kahdelle jälkimmäiselle ei tosin jäänyt aikaa. Aulassa toimi myös maksuton WLAN-yhteys, mikä oli loistava asia aloittelevalle bloggarille. :)

kuvat H10

Yksi baareista oli kattotasanteella sijaitseva Sunset Chill-Out Bar, jossa olisi ollut mukava hengailla oman kullan kanssa (joka tosin oli jätetty koti-Suomeen). Pedeillä oli usein tilaa, koska nuoria pareja ei hotellin asiakaskuntaan pahemmin kuulunut. 

kuvat H10

Suurin osa hotellivieraista oli päälle 65-vuotiaita mummuja ja pappoja, lapsiperheitä tai nuoria ihmisiä ei ainakaan aamiaishuoneessa näkynyt, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Eläkeläisfiilistä lisäsi se, että hotelli järjesti päivittäin bridgen peluutuokioita. :) 

kuvat H10

“The great advantage of a hotel is that it's a great refuge from home life.” ~ George Bernard Shaw

2 kommenttia:

  1. Hotelli näyttää tosi makeelta, varsinkin tuo kattoterassi on huikea! Voin hyvin kuvitella sut sinne siemailemaan kuohuvaa... :) Meidän pitäisi kyllä lähteä tyttöjen matkalle yhdessä, tiedän jo nyt miten pöheetä siitä tulisi! ;D

    VastaaPoista
  2. Jeps, tyttöjen matka kuullostaa hyvältä... Siitä tulisi niiin siistiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)