lauantai 24. elokuuta 2013

2 Saaristolaisleipää ja oman maan perunoita

Maalla arkiruokakin maistuu paremmalta.





Syksyinen ulkoilma saa kyllä ruokahalun heräämään. Kokkasimme äitini kanssa päivälliseksi lihapullia ja sienikastiketta aamupäivän metsäreipastelun yhteydessä löytyneistä kanttarelleista. Niitä ei tosin ollut kovin montaa ja sekaan murskasimme viime syksynä kuivaamiani suppilovahveroita. Pavut ja perunat haimme omalta kasvimaalta ja kyläkaupasta taannoin ostetun saaristolaisleivän sulatimme pakkasesta. Punakaalisalaatti sentään syntyi kaupan antimista. Ai-jai, hyvää oli. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä -perusruokaa tosiaankin, mutta niin herkullista! Namskis! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)