maanantai 19. elokuuta 2013

11 Muutamia suosikkiblogeja





Nyt syksyn tullen on taas hieman enemmän aikaa blogien lueskeluun ja kauniiden kuvien selailuun. Hassua, että vielä muutama vuosi oli hankala löytää itseä kiinnostavia blogeja ja nykyään taas lukulistallani on niin paljon ihania blogeja, että on vaikea ehtiä lukea, saati edes selata kaikkia postausta.

Samalla kun lisäsin blogin LEMPPARIT -listalle muutamia uusia linkkejä, ajattelin että voisin myös esitellä osan näistä lempiblogeistani:



Löysin a French Dayderam -blogin vasta hiljattain, mutta pidän siitä valtavasti. Blogista löytyy kauniita kuvia, kivoja vaatteita ja asuja sekä rutkasti elämäniloa.

Ystäväni kirjoittamaa Adalminan's Secret -lifestyleblogia olen lukenut aivan sen alkuhetkistä saakka. Upeita sisustuskuvia, kauniita vaatteita ja hienoja matkoja.






Akaasian alta on yksi uusista lemppareistani. Blogia kirjoittaa ulkosuomalainen, Nairobissa asuva perheenäiti. Pisteenä iin päälle upeat safarikuvat.
Dear Moments & Me -blogi on yksi ensimmäisistä seuraamistani blogeista. Kuvat ovat todella laadukkaita ja ammattilaismaisia.







Iloisessa happy days -blogissa kirjoitetaan ja esitellään kauniin kuvin kivoista vaatteista, hyvästä ruoasta ja inspiroivasta sisustuksesta.
In my ballerines -lifestyleblogia pitää tyylikäästi pukeutuva Keski-Euroopassa asuva ulkosuomalainen. Erittäin kauniita kuvia, Pariisin matkoja ja macaroon -leivoksia.






Inspired by Love -blogi on minulle uudehko sisustusblogituttavuus, josta löytyy vaikka kuinka paljon sisustusideaoita ja kauniita kuvia. 

Tässä purjehdushenkisessä Kuinka purjehtijaksi tullaan -blogissa on merihenkisyyttä, söpöjä vaatteita ja jutut todella mukaansatempaavia. Purjehdusharrastuksen vasta aloittaneena purjehdusjututkin kiinnostavat kovasti. 





lisbet e. -blogi on skandinavisen tyylikäs ja hillitty. Ihan mielettömän hienoja sisustuskuvia kodista, terassista ja piensisustusesineistä.







monday TO sunday HOME -blogi kertoo ulkosuomalaisen perheenäidin ihanista hetkistä Puolassa, aina maanantaista sunnuntaihin. Niin upeita kuvia!







Oma Deco by J on aivan ihana sisustusblogi, josta olen löytänyt valtavasti sisustusinspiraatioita. Kivoja juttuja kauniiden kuvien kera mm. taloprojektista, matkoista ja sisustamisesta. 

Mielestäni Sea That Sparkles on yksi parhaista lifestyle-blogeista. Blogin kirjoittaja Cara vaikuttaa aivan huipputyypiltä ja jutut ovat aina hauskoja ja mielenkiintoisia.






Shh, it's a secret -blogin löysin vasta muutama viikko sitten, mutta ihastuin saman tien. Blogista löytyy kauniita kuvia arjesta ja herkullisista ruuista ja muista elämän pienistä iloista. 

11 kommenttia:

  1. hih, sulla on samoja lemppareita kun mulla!! :---)

    VastaaPoista
  2. Oi! kiitos kun pääsin listallesi, olen otettu <3

    VastaaPoista
  3. Hei, olipa ilo löytää blogini täältä! Kiitos kovasti kauniista sanoistasi :) Minäkin vasta hiljattain löysin blogiisi ja täällä on kyllä mielettömän kauniita kuvia! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon, onpa kunnia! Täällä seurataan myös blogiasi ahkerasti! :) Samoja suosikkeja monia myös minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelisin, että jonkun suosikkiblogeistani olen bongannut juuri sinun lukulistaltasi :) :)

      Poista
  5. Luin tämän jo eilen puhelimella, mutta nyt vasta pääsin kommentoimaan. Kiitos maininnasta ja ihanista sanoistasi! :) Hihi, erityisen mieltä lämmittävää oli kuulla vaikuttavansa huipputyypiltä, välillä kun sitä miettii, että minkähänlaisen kuvan sitä on itsestään blogissa antanut :D

    Kivaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos! Olipa mieletöntä löytää oma blogi tuolta listalta kaikkien noiden upeuksien joukosta <3 Ihana olet!
    Ja samaa "tuskailen" minäkin, että on niin paljon mahtavia blogeja, mutta hyvä kun ehtii niitä edes selata.. Voi kun voisi viettää päivänsä vain blogia kirjoitellen ja niitä lukien :D Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)