keskiviikko 22. toukokuuta 2013

4 Kotia kalustamassa

Voi jes, eilen saapui taas lisää huonekaluja!
Tällä kertaa paketeista paljastui olohuoneen nojatuolit, joita olenkin odotellut jo reilu puolitoista kuukautta. Olen uutta kotia kalustaessa havainnut kuinka monilla valmistajilla on aivan älyttömän pitkät toimitusajat, jopa 12 viikkoa! Hiljaa hyvää tulee, vai miten se menikään? No, pikkuhiljaa kaikki tilatut tavarat ovat kuitenkin saapuneet ja enää jäljellä on yksi pöytävalaisin. Sen jälkeen koti alkaa olla siinä kunnossa, että tupaantuliaisbileet ovat ajankohtaiset, jihuu!

4 kommenttia:

 1. Oo, hyvältä näyttää, toivottavasti nähdään pian kuvia teidän olkkarista! Munkin mielestä toimitusajat saattavat välillä olla (kohtuuttoman?) pitkiä, mutta monet kotimaiset valmistajat eivät ilmeisesti pidä yhtään mitään varastossa, vaan mylly lähtee pyörimään vasta, kun tilaus on allekirjoitettu ja hinta rahastettu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkari alkaa kohta olla sillä mallilla että kuvia voisi laittaa tulemaan. :) Kotimaisten valmistajien lisäksi että sama pätee myös kaikkiin hiukan kalliinpiin designkalusteisiin... Eräässä mattoliikkeessä toimitusaika mittojen mukaan tehdylle käsinsolmitulle matolle oli 7kk, vaihdoimme merkkiä sekä päädyimme koneellisesti solmittuun mattoon ;)

   Poista
 2. Woodnotes on omia suosikkejani kärkipäässä, odottelen millaiset noista laatikoista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen ihaillun Woodnotesin tuotteita jo vuosia, vihdoin meidänkin olkkarista löytyy pala heidän tuotantoaan :)

   Poista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)