torstai 30. kesäkuuta 2011

2 In a Paper Bag

Olen sopinut itseni kanssa olla ostamatta mitään tulevaan mökkiimme ennen sen valmistumista. Värimaailma ja muut sisustussuunnitelmat kun saattavat muuttua vielä moneen otteeseen ennen kuin seinät ovat pystyssä ja katto pään päällä. Oikeastaan vasta valmiissa talossa osaa arvioida mikä siellä näyttäisi hyvältä. Rakennustyöt eivät vielä ole edes lähteneet käyntiin ja ehdin jo lipsua päätöksestäni. Arrgh, välillä kyllä tuntuu etten omista minkäänlaista luonteen lujuutta silloin kuin kyse on shoppailusta!


Hankin Rivièra Maison'ilta muutaman pienesineen joita en voinut vastustaa. Pelkään aina että jos jätän jotain mielestäni kivaa hankkimatta järkisyihin vedoten, kadun ja harmittelen sitä myöhemmin - sitten kun tuote on loppuun myyty tai poistunut valikoimista. Tällä kertaa siis päätin pelata varman päälle.


Ostokset pakattiin liikkeessä suloiseen paperikassiin jota oli ilo kanniskella. Kauniit ostoskassit ja silkkikääreet saavatkin aina hyvälle tuulelle - ystävällisen palvelun lisäksi totta kai!


2 kommenttia:

  1. Heissan! Teilläkin on mökkiprojekti! Niin meilläkin. Ollaan vasta piirrelty pohjia ja katseltu esitteitä. Millainen mökki teille tulisi? :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Coco! Meillä on viellä erikoisrakennuslupahakemus vireillä joten mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. :( Noin 30m2 aitta olisi hakusessa, muutama potentiaalinen mökki on kiikarissa. Syksyä ja virastojen aukeamista odotellessa... Olisi tosi kiva kuulla tulevaisuudessa blogissasi teidän mökkihankkeesta! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)