lauantai 8. tammikuuta 2011

6 Sale Shoes

Kävin heti joulun jälkeen katsastamassa alennusmyynnit uuden vuoden mekon metsästysmerkeissä. Täydellisen Oasiksen pikkumustan lisäksi alennuksista tarttui mukaan kaksi paria kenkiä - UGG'it sekä Zaran korkokengät.


Näitä Zaran mokkanahkaisia peep toe -korkkareita olen himoinnut jo loppukesästä lähtien. Jostain syystä kengät ovat kuitenkin aina jääneet hankkimatta. Odotus palkittiin ja sain nämä ihanuudet vihdoin omakseni ja vieläpä mukavaan tarjoushintaan.   


Jo syksyn vaatekollaasissa haaveilin UGG'in neulesaappaista. Nyt sitten olen cremen väristen Argyle knit UGG'ien  onnellinen omistaja, jei! En tosin millään malttaisi odottaa kevättä ja loskakelien loppua, jotta voisin ottaa nämä aran väriset neuleunelmat käyttöön! Olen tosin oikea kuratassu, joten luultavasti odotus kannattaa. ;)


“Give a girl the correct footwear and she can conquer the world.” ~Bette Midler

6 kommenttia:

 1. Ihanat kengät, ja erityisesti ihastuin UGGeihin. Itsekin olen miettinyt neule UGGien ostoa netin kautta. Siksi kysynkin, että vastasiko normaali kokosi UGGeissa? Ilmeisesti noissa suositellaan kokoa pienempää.

  VastaaPoista
 2. Molemmat kenkäparit on ihanat! Voi, en varmaan uskaltaisi vain itselleni ostaa neuleuggeja noin vaaleana.. Osaisin saada ne likaiseksi liian nopeasti..

  VastaaPoista
 3. Minä en ole oikein koskaan erityisesti välittänyt noista UGGeista, mutta ah noi korkkarit on ihan täydelliset!

  VastaaPoista
 4. Ihania kenkiä! Näistä tulee jo ihan kevät mieleen!!!

  VastaaPoista
 5. No voi ihanuus! Mieletön alelöytö noi Uggit, mä en löytänyt syksymmällä omaa kokoani edes normaalihinnalla. Korkkaritkin on ihanat, kun vaan tulis sopivat kelit pian :)

  VastaaPoista
 6. Little M: Nuo ostamani neuleUGGit ovat samaa kokoa kuin tavalliset UGGini. Vaihtoehtoja kooissa kun ei oikein ollut. Käytössä varmaan vasta huomaa olisiko pitänyt ottaa pienemmät.

  Reetta: Kiitos. Tuota vaaleaa väriä pelkään minäkin, pitää muistaa käyttää UGGeja vain kuivilla keleillä. Saa nähdä miltä kengät näyttävät vuoden käytön jälkeen ;)

  Hanna: UGGit tosiaan jakaa mielipiteitä. Minulle UGGit ovat unelmakengät koska vannon mukavuuden nimiin, mustä johtuu että krorkkareita omistan ihan liian vähän!

  Adalmina: Kiitos, pitkään mietin ostanko vai enkö, onneksi ostin! Tulispa jo kevät, huoh... :)

  Mussu: Voi harmi! Kannattaa olla tarkkana, uusia kokoja varmasti tulee kevään lähestyessä. Niitä kelejä odotellessa :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)