tiistai 4. tammikuuta 2011

0 Natural Finnish Skin

Sain jokin aika sitten käyttööni ihanan uuden luonnonkosmetiikkasarjan Vivisantélta. Ah, kuivan talvi-ihoni pelastus! Tämä talvi kovine pakkasineen kun on ollut säälimätön ainakin minun kasvoilleni. Suihkun jälkeen ihoa kiristää ja kuumottaa, todella harvinaisia oireita omalle sekaiholleni!   



Kotimaiseen Natural Skin -nimiseen ekosertifioituun kosmetiikkasarjaan kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, kasvovoide ja vartalovoide. Tuotesarja on kehitetty naisille, jotka haluavat tehokasta ihonhoitoa puhtailla luonnon raaka-aineilla synteettisten kemikaalien sijasta ja se on suunniteltu erityisesti pohjoismaalaiselle iholle. Tuotteet vaikuttavat hyvin laadukkailta ja olen pitänyt kovasti niiden miedosta mutta miellyttävästä tuoksusta (samaa kun ei valitettavasti voi sanoa kaikista luonnonkosmetiikkatuotteista). Puhdistusgeeli on tehokasta muttei kuivata ihoa liikaa. Kasvovesi taas on ihanan raikkaan sitruunaista ja virkistävää. Kermaisen täyteläinen kasvovoide on sekaiholleni jopa liian kosteuttavaa käytettäväksi päivisin, mutta se on toimittanut sitäkin paremmin yövoiteen virkaa. Myös vartalovoide on koostumukselta paksun kermaista mutta nopeasti imeytyvää ja ihoa ravitsevaa, kuten kasvovoidekkin, siis täydellistä lievästi atooppiselle hipiälleni. 


Natural Skin -tuoteperheen pääraaka-aineena on käytetty suomalaisella luomutilalla tuotettua mustaherukansiemenöljyä jonka rasvahapot ja flavonoidit ylläpitävät kosteutta ja tasoittavat sekä pehmentävät ihoa.

"Bloom where you are planted." ~Nancy Reader Campion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)