maanantai 27. joulukuuta 2010

2 Countryside Christmas

Toivottavasti kaikilla oli oikein mukava joulu! Vietimme joulun vanhempieni kanssa mökillämme muutaman vuoden tauon jälkeen ja aivan ihanaa oli, en haluaisi viettää joulua millään muulla tavoin! Rakastan maalaisjoulua - luonnonrauhaa, talonpoikaistunnelmaa ja takkatulen loimua.  

Linnuille ruokaa


Joulupossumme

Taateleita, pähkinöitä ja ruukkurusinoita.

Lähdimme joulun viettoon vanhempieni ja pikkuveljeni kanssa jo aatonattona ja sulhaseni liittyi seuraamme aattoiltana. Aika kului rauhallisesti kirjoja lukien, lautapelejä pelaillessa ja ulkona lumista luontoa ihastellen. Mökillämme kaikki rakennukset ovat täysin talviasuttavia 1700-luvulta peräisin olevia hirsitaloja ja päärakennuksessa on uusi moderni keittiö sekä vesivessa suihkulla, mikä tekee joulun vietosta metsän keskellä mutkatonta. Joulukuusenkin voi kätevästi noutaa suoraan omasta metsästä!

Herkkuja

Nyt sytytämme kynttilän...

Sininen hetki


"Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful." ~Norman Vincent Peale

2 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunista! Vietimme lapsena myös jouluja maalla metsän keskellä. Olisi ihanaa viettää vielä joskus maalaisjoulua...

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Toivottavasti joku päivä pääsette taas maalaisjoulun tunnelmiin, vaikka ei kaupunkijoulussakaan mitään vikaa ole! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)