torstai 7. lokakuuta 2010

3 Madrid Mania

Kävin eilen aamupäivällä Stockmannin Hulluilla Päivillä ja kiikarissa oli vain yksi ostos - liput Madridiin. Vaikka olin myöhään liikkeellä, paikkoja oli vielä jonkin verran jäljellä.


Lennot on nyt ostettu ja lähden tasan kahden viikon päästä viiden yön minilomalle Espanjan impulsiiviseen ja sykkivään pääkaupunkiin, jossa juhlat eivät lopu koskaan. Yksi parhaista ystävistäni on Madridissa vaihdossa ja vietän matkan hänen luonaan. Kuulemma paljon kaikkea kivaa on tiedossa päänmenokseni, can't wait!

Hankin Stockalta lippujen ohella Lonely Planetin Madrid Encounter-matkakirjan, jota voin lukea  lentokoneessa ajankuluksi. Ystävättäreni on lupautunut henkilökohtaiseksi matkaoppaakseni, eli en taida opaskirjoja paikanpäällä tarvita... 

"Madrid is an ex-convent schoolgirl, a rebellious teenager who pushed the boundaries of hedonism and then grew up and got sophisticated without ever forgetting how to have fun." ~Lonely Planet

3 kommenttia:

 1. matkaoppaat on ihania, vaikkei niitä varsinaisesti "tarvisi". nykyään ei ole sitäpaitsi enää yhtään niin noloa olla turisti kuin ennen :) (tai sitten keski-ikäistyn hyvää vauhtia)

  Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Munkin tekis mieli mennä Madridissa käymään. Ja vielä enemmän nyt, kun olen tutustunut moneen ihanaan espanjalaiseen. (Ehkä sitten ensi vuonna) Siellähän on vielä ihan lämmintäkin :) Hyvää matkaa!! Tulee varmasti ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nna! Mun mielestä kaikista parhaita "matkaoppaita" on turistipisteistä saatavat ilmaiset maakuntaoppaat. Varsinkin meidän tämän kesän Norjan-reissulla niistä oli älyttömästi hyötyä, kun kunnollisia Pohjois-Norjan matkaoppaita ei löytynyt. Ennen kiersin matkoilla turisti-infot kaukaa, mutta nyt olen oppinut että niistä voi oikeasti olla huomattavaa hyötyä (tai sitten keski-ikäistyn ;)

  Nina: Toivottavasti lämminta riittäisi vielä kahden viikon päähänkin. Matkasta saa varmasti enemmän irti jos tuntee paikallisia tai joku kaveri asuu lomakohteessa. Mielenkiinnolla odotan minkälaisia ovat espanjalaiset opiskelijabileet ;)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)