torstai 14. lokakuuta 2010

8 Cherry On Top Award

Sain jonkin aikaa sitten ihanasta Living Hygge -blogista todella ilahduttavan Cherry on Top -tunnustuksen. Kiitos tästä vielä kerran! :) Tunnustus sisälsi myös pienen kaksiosaisen haasteen, jossa pyydettiin listaamaan kolme rakastamaani asiaa, sekä esittelemään yhden kuvan jota rakastaa. Näihin kolmeen rakastamaansa asiaan ei saanut valita läheisiä ihmisiä, lemmikkieläimiä, muita itsestäänselvyyksiä taikka kliseitä. 


1. Rakastan Puutarhanhoitoa

Tähän sisältyy kaikki kasvimaalla, pihalla ja kukkapenkissä tehtävät työt, sekä metsänhoitotyöt. Yksi lempihommistani tällä saralla on oman sadon syönnin lisäksi ehdottomasti haravointi - se on jotenkin niin rentouttavaa. ;)


2. Rakastan Merieläimiä

Erityisesti sydäntäni lähellä ovat merihevoset, merikilpikonnat ja korallit. Lisättäköön tähän, että rakastan mereneläviä myös lautasella, varsinkin erilaisia rapuja ja simpukoita. Olen ollut kerran nuorempana snorklailemassa koralliriutalla Punaisella merellä, mutta muuten olen joutunut tyytymään vedenalaisen maailman ihailuun tv:stä sekä akvaariolasin takaa, vaikka kunnolliset snorklausvälineet omistankin. Isolla Valliriutalla pulikointi olisi unelmieni täyttymys...


3. Rakastan Hotelliaamiaisia

Tämä taitaa kuulua itsestäänselviin asioihin, mutta mainittakoon se silti. Herään ihan sitä varten lomalla aikaisin, että ehtisi nauttia aamiaisesta mahdollisimman pitkään. Olen muutenkin niitä ihmisiä jotka syövät aamiaista. Tuoreet trooppiset hedelmät, luonnonyogurtti hunajalla ja pähkinäisellä myslillä, English Breakfast-teetä, kokojyväiset vastapaistetut sämpylät juustolla ja kinkulla sekä croissantit marmeladilla kera kaakaon ... mmmm!


Rakastamani kuva on otettu puolitoista vuotta sitten Miami Beachilla hotellimme parvekkeelta. Edellisenä iltana sulhaseni oli kosinut minua käsiemme välissä näkyvän rantavahtikopin vierellä. Olimme juuri ennen kuvaushetkeä käyneet hankkimassa kihlasormukset.


Annan tunnustuksen eteenpäin kahdelle ihanalle blogille, joita molempia olen seurannut jo pitkään:

When love is not madness, it is not love. ~Pedro Calderon de la Barca

8 kommenttia:

  1. Hotelliaamiaiset on kyllä niin ihania! Nyt, kun mulla ei oo aamulla luentoja ollenkaan, niin innostun aika monena aamuna laittamaan vähän enemmänkin aamupalaa :P Sitten nolottaa, kun naapuri tulee (yhteis)keittiöön, ja mulla on koko iso pöytä täynnä ruokaa...

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen joka tykkää hotelliaamiaisista! Herkullisen näköinen aamiainen.
    Olisiko ollut mahdollista saada Miami Beachilla otettuja kuvia tänne blogiin? :) Itse olen sinne lähdössä eikä kovin monessa blogissa ole postausta sieltä ollut.

    VastaaPoista
  3. Hei kiitos! Tämä oli niin kiva tunnustus ja tehtävä! Kauniita kuvia!Mulla ihan samat rakkauden kohteet, vaikka tosin merieläimet vähän pelottaa. :)

    VastaaPoista
  4. Oi, olen otettu! =) Kiitos ihana Miss Bambi! Ja oikein kiva haaste vielä!:)

    VastaaPoista
  5. olen huono syömään aamuisin, mutta hotellissa herään aina niin ajoissa, että ruoka maistuu hyvin. muutenkin rakastan aamuja! meillä on kihlasormuksista tuoreeltaan kuva vähän erilaisessa ympäristössä, mutta kuva on silti hyvin samanlainen. piti ottaa hetkeksi paksut lapaset pois: pakkasta oli -40. olimme käyneet ostamassa sormukset etukäteen eli tavallaan olin jo suostunut kosintaan aiemmin.

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja, mereneläviä ja hotelliaamiaisia...

    VastaaPoista
  7. Nina: Hih, kuulostaa hyvältä! Me laitetaan kanssa viikonloppuna mökillä ollessa hyvät aamiaiset, kotona aamut on niin kiireisiä, että se on yksi yogurtti ja menoksi. :)

    Marisa: Voin tehdä postauksen meidän Flofidan reissusta, en tosin osaa sanoa paljonko saan kuvia kasaan (en silloin pitänyt blogia, kaikissa kuvissa taitaa olla jonkun naama;)

    COCO: Hih, eipä kestä. Mäkin tykkään vaan niistä pienistä ja vaarattomista valtameren asukeista...

    Marie Keksi: Ole hyvä :)

    Nna: Olisi joskus kiva saada postaus teidän kihloista, kiinnostaa kaikki ihanat rakkaustarinat!

    Fancy minimalist: :◦)

    VastaaPoista
  8. Ihania juttuja olit tähän valinnut! Onneksi kliseet oli rajattu pois :)

    Ensin hämmästelin voiko joku todella pitää haravoinnista, seuraavassa hetkessä huomasin ajattelevani miten itsekin oppisin pitämään haravoinnista ja mitä ihanaa siitä löytäisin. Ajattelin värikkäitä lehtiä ja lehtien suhinaa, ja luulen että seuraavalla kerralla saatan itsekin pitää haravoinnista :o)

    Hotelliaamiaiset ja koralliriutoilla snorklaamisen ymmärrän jo paljon helpommin, ne kuuluvat minunkin suosikkeihini :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)