perjantai 10. syyskuuta 2010

3 Autumn Wardrobe for Work

Sain jonkin aikaa sitten Adalminalta haasteen, johon kuului tehdä syksyiset vaatekollaasit työhön/arkeen, vapaa-ajalle ja juhliin. Koin haasteen sen verran työlääksi, että päätin toteuttaa sen kolmessa eri osassa, arkivaatteista aloittaen. Tämän tyyppisestä vaatekaapin sisällöstä siis haaveilen tänä syksynä:


Syksyn pimetessä myös ylläni pitämieni vaatteiden värit muuttuvat tummansävyisiksi, lähes poikkeuksetta mustiksi, harmaiksi ja ruskeiksi. Syys- sekä talvivaatetuksessa on mielestäni kaiken A ja O mukavuus sekä  lämpöisyys, olen nimittäin kova palelemaan. Tänä syksynä haluaisin panostaa konjakinruskeisiin asusteisiin ja koruvalinnoissa kiinnostaisi ruusukulta, tosin en tiedä tykkäisinkö siitä sitten käytännössä.  

“Autumn, the year's last, loveliest smile.” ~William Cullen Bryant

3 kommenttia:

  1. Iiiihana tuo huivin väri :) Voisi tuoda vähän eloa kasvoille kun kesän rusketus häviää...

    VastaaPoista
  2. Mäkin kiinnitin heti huomiota tuon huivin väriin :) Tosi ihana! Haluaisin myös jonkun rennon pitkän neuleen, jonka voisin puhea paksujen legginsien ja saapikkaiden kanssa.

    VastaaPoista
  3. Maija ja Nina: Itsekkin rakastuin tuohon huiviin välittömästi sen bongattuani, tekisi melkeinpä mieli hankkia ihanuus omaksi! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)