lauantai 7. elokuuta 2010

4 Jaun The Bambie

Käväisin eilen iltapäivällä kaupungilla ikkunashoppailemassa ja huomasin Lasipalatsin kohdalla, että Lasipalatsi Design Markets on taas käynnissä. Ihmisiä oli paikalla aivan kamalasti, mutta ilokseni huomasin kuitenkin titiMadamin kojun. Vedin syvään henkeä ja luikertelin väkijoukon läpi hakemaan korua, jonka olen jo pitkään toivonut jostain löytäväni.


Jaun The Bambie, titiMadam

titiMadamin takana ovat korusuunnittelijat Tiina Hakala ja Adam Rowe, joiden idea syntyi alun perin Lontoon yliopistossa. Nykyään titiMadamin akryylimuovista valmistettuja koruja ja muita tuotteita myydään seitsemässäkymmenessä myyntipisteessä eri puolilla maailmaa. Uskomattominta on mielestäni se, ettei heillä ole lainkaan PR-toimistoa, vaan tieto on levinnyt pääosin puskaradion välityksellä. Itsekin kuulin ensimmäistä kertaa yrityksessä ihaillessani viime talvena illanistujaisissa erään ystäväni kaunista ja erikoista kaulariipusta!


The eco range

titiMadamilta on ilmestynyt myös ekologinen korusarja, johon kuuluvat suosituimmat eläinhahmot. Korut on tehty kestävän metsänhoidon periaatteella viljellystä puusta, joko koivusta tai pähkinäpuusta. Ne ovat myös formaldehydi-vapaita.  


Lasipalatsi Design Markets, Lasipalatsin aukio 4.-7.8.2010
Helsinki Design Market, Kaapelitehdas 28.8.-29.8.2010 

"We believe that design should not be taken too seriously." ~titiMadam

4 kommenttia:

 1. Voiko olla enempää sinua muistuttavaa korua olemassa? :) tai ehkä vielä parempi, jos tuossa bambissa olisi swarovskin kristallit silmien kohdalla! hih. Tosi ihana koru! <3

  VastaaPoista
 2. Hih, todellakin! Ja kiitos shoppailuavusta hani! :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, ostin itse juuri eilen Jyväskylästä tuollaisen ekosarjan vasikkakorun :)) Se oli niin herttainen ja muistuttaa maalaisjuurista :) Ihania ovat kaikki!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Se vasikka koru on kanssa tooosi herttainen (niinkuin about kaikki titiM:n eläinhahmot)! Itsekkin haaveilen jostain ekosarjan korusta, puukoruja on itselläni kuitenkin aika vähän. :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)